Και στον δήμο Ν. Σμύρνης η… χάρη της CON. TENT!

Η ίδια εταιρεία βρίσκεται πίσω από την ενοικίαση δημοτικών κινηματογράφων (!) και συγκεκριμένα στον δήμο Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, στις 23-3-2005 ο δήμος Ν. Σμύρνης αποφάσισε να κάνει διαγωνισμό για την εκμετάλλευση των δημοτικών κινηματογράφων ΦΙΛΙΠ και ΣΠΟΡΤΙΓΚ από ιδιώτες.

Στις 27-4-2005 έγινε ο διαγωνισμός. Ουσιαστικά συμμετείχε μόνο η υπό σύσταση Κοινοπραξία «CON. TENT.ΕΠΕ-Παναγιώτης Μαργιόλης», που κέρδισε τον διαγωνισμό. Τυπικά εμφανίσθηκε και μια άλλη εταιρεία, η «Α. Φούκης και υιοί ΟΕ», που ήρθε καθυστερημένα και την εμφάνισαν ότι συμμετείχε με χαμηλότερη προσφορά.

Η σύμβαση με τον δήμο άργησε να γίνει 3 μήνες. Τελικά η σύμβαση δεν υπεγράφη με την υπό σύσταση Κοινοπραξία (που δεν έγινε ποτέ), αλλά με την εταιρεία «CON. TENT AE».

Ανάμεσα στους όρους για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό ήταν και η προϋπόθεση να έχει και να εκμεταλλεύεται ο ενδιαφερόμενος δύο τουλάχιστον κινηματογραφικές αίθουσες αʼ΄ προβολής.

Ούτε η εταιρεία «CON. TENT EΠΕ» ούτε η «CON. TENT AE» είχαν ποτέ καμία σχέση με κινηματογράφους α΄ προβολής.

Η εταιρεία «CON. TENT AE» δεν συμμετείχε στον διαγωνισμό ούτε υπήρχε τότε. Είναι η ίδια εταιρεία που πήγε να νοικιάσει τους χώρους πάρκινγκ του Ολυμπιακού Σταδίου, έγινε μεγάλο θέμα στα κανάλια και τις εφημερίδες και τελικά ακυρώθηκε η σύμβαση.

Η σύμβαση του δήμου Ν. Σμύρνης είναι άκυρη και αποτελεί ένα ακόμη σκάνδαλο που έχει σχέση με την περιβόητη εταιρεία «CON. TENT AE», που για χάρη της τρεις υπουργοί υπέγραψαν χαριστική μίσθωση 15.000 τ.μ. στο ΟΑΚΑ χωρίς να γίνει διαγωνισμός και όταν αποκαλύφθηκε αναγκάσθηκε η κυβέρνηση να την ακυρώσει με την άρνηση του υφυπουργού Αθλητικού να την επικυρώσει.

Είναι παράξενο πώς ο δήμος Ν. Σμύρνης δεν πρόσεξε τίποτε από όλα αυτά και έκανε τέτοια πράγματα, εκτός αν κρύβεται τίποτε άλλο από πίσω.


Σχολιάστε εδώ