Ψιλά γράμματα

**Διακριτική αποστασιοποίηση και από τον Αλέξη Παπαχελά από το δελτίο ειδήσεων του Mega.

**Όπως και ο Γ. Πρετεντέρης, αν και η μάχη συνεχίζεται.

**Προς τι, πάντως, τόση ένταση στο δελτίο του Mega; Ήδη κάποιοι συντάκτες εκδηλώνουν προθέσεις παραίτησης από το κανάλι.

**Στην Brasserie την περασμένη βδομάδα οι Α. Καρακούσης και Αλ. Παπαδόπουλος.

**Στο τέλος του Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται η έκδοση της δωρεάν εφημερίδας του Σ. Τσαγκαρουσιάνου. Στα γνωστά σημεία διανομής από την Πέμπτη το 100ό φύλλο της «Athens Voice». Σε «SportDay» και «Θέμα», από το «Έθνος», ο Α. Πανούτσος.

**Το βιογραφικό λεξικό των ελλήνων δημοσιογράφων προετοιμάζει η εταιρεία «Αθηνά», του Ιδρύματος Μπότση.

**Εκδήλωση με θέμα «Εξουσία, κοινωνία & ΜΜΕ» οργανώνει η Συσπείρωση την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2005, στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) με ομιλητές τους Ν. Αλιβιζάτο, Γ. Μαυρή και Β. Μουλόπουλο.

**Σε χοροεσπερίδα γνωριμίας, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο κέντρο «Βαρβάκειος» στην Ομόνοια καλεί το ΠΑ.Δ.Ε-Μ.Μ.Ε τους φίλους του. Τιμή πρόσκλησης 25 ευρώ.

**Στα περίπτερα και το 2ο τεύχος της Γαλέρας, με ρεπορτάζ και για την κατάσταση στα ΜΜΕ.

**Αποχώρησε από την «Ημερησία» η Μ. Σάββα.

**Τα δέκα χρόνια παρουσίας του στον ελληνικό Τύπο γιορτάζει το «Nitro». Πολλές ευχές!

**Νέο επιχειρηματικό οδηγό για τους 500 σημαντικότερους νέους ηλικιακά επιχειρηματίες ετοιμάζει η Stat Bank. Θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο του 2006 και την έκδοση επιμελούνται οι Σ. Κτενάς και Π. Αρσένης.

**Προκήρυξη διαγωνισμού για την ορχήστρα νέων Ευρωπαϊκής Ένωσης 2006 από την ΕΡΤ, υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού. Πληροφορίες στη σελίδα www.ert.gr


Σχολιάστε εδώ