Το συγκρότημα παίζει με Ευαγγελάτο

Η συνέντευξη του Μ. Κεφαλογιάννη στο «Βήμα», το οποίο δημοσίευσε φωτογραφία του Ν. Ευαγγελάτου στην πρώτη του σελίδα, χειροτέρεψε τα πράγματα. Η ένταση συνεχίστηκε και την επόμενες ημέρες, με ερωτήσεις του τύπου «καλά, εμείς είμαστε ανίκανοι να κάνουμε τέτοιες συνεντεύξεις;». Όταν μάλιστα μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Ν. Ευαγγελάτος ήταν στην ταυτότητα του «Πρώτου Θέματος», της εφημερίδας δηλαδή που έκανε τις επιθέσεις στον υπουργό. Ο Μ. Κεφαλογιάννης, πάλι, επέλεξε να μιλήσει, εκτός από το συγκεκριμένο πρόσωπο, στην εφημερίδα του εκδότη που είχε καταγγείλει. Όμως φαίνεται πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα… Και μολονότι ο Ν. Ευαγγελάτος κάλεσε στην εκπομπή του στον Alpha τον Θ. Αναστασιάδη, φαίνεται πως έχουν ήδη δρομολογηθεί σοβαρές διεργασίες.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα πέντε μηνών που το συγκρότημα καλεί τον Ν. Ευαγγελάτο. Η πρώτη ήταν στις αρχές του καλοκαιριού, με αρχική πρόταση για δελτίο ειδήσεων το Σαββατοκύριακο και πρωινή εκπομπή και με λιγότερα χρήματα από εκείνα που ζήτησε ο επιχειρηματίας δημοσιογράφος. Τελικά, έπειτα από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις και κυρίως λόγω του όρου που ήθελε στο συμβόλαιό του για ανάληψη του κεντρικού δελτίου, αν τα νούμερά του δεν ήταν καλά, η συνεργασία δεν επιτεύχθηκε.

Το συγκρότημα, όμως, είναι επίμονο και εξακολουθεί να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο «μεγάλο κανάλι». Προ δύο-τριών εβδομάδων δημοσίευσε στο «TV Guide» του «Βήματος» ένα δηκτικό σχόλιο, ζητώντας τη γνώμη όσων στο Mega απέρριψαν το καλοκαίρι την πρόταση και τώρα βλέπουν τα «40άρια» στον Alpha.

Η ισχυροποίηση, όμως, του δελτίου του Alpha και συνεπώς του Ν. Χατζηνικολάου, με τη συνδρομή του «Πρώτου Θέματος», απομάκρυνε το σενάριο «των έξι μηνών» και ο Ν. Ευαγγελάτος, με ή χωρίς αποδείξεις, κοιτάζει ξανά προς το Mega. To κανάλι έχει χάσει την πρωτιά στις ειδήσεις και, το κυριότερο, δεν διαθέτει εναλλακτική λύση. Αρχικώς θα κληθεί ο Χ. Παναγιωτόπουλος να προτείνει αντικαταστάτη της Ο. Τρέμη, όπως άλλωστε έχει συμβεί με αρκετά πρόσωπα στο παρελθόν (Χατζηνικολάου, Λιάτσος) που απομακρύνθηκαν από το δελτίο με συνοπτικές διαδικασίες λόγω τηλεθέασης. Αν δεν υπάρξει πρόταση, τότε το συγκρότημα θα καταθέσει τη δική του και μάλιστα μετά την αναβάθμισή του.

Ταυτόχρονα, μετά τη φωτιά στον Ρέντη, ο Polis TV μάλλον καθυστερεί και ο Ν. Ευαγγελάτος κυνηγάει σούπερ μάρκετ και υπαλλήλους του Δημοσίου με κρυφή κάμερα, αλλά χωρίς παρουσία στο δελτίο. Επιπλέον, με δεδομένη την εμπειρία του παρελθόντος, ποτέ δεν μετακινείται μόνος του. Πάντοτε ακολουθούν μέλη της οικογένειας. Στο εγχείρημα των 40 ημερών του Tempo ήταν μαζί του η Τ. Στεφανίδου και στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό του Alter, μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν εκεί.


Σχολιάστε εδώ