Δεύτερος ο Alpha!

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στον Alpha μετά την άνοδο του καναλιού στη δεύτερη θέση, με 17,5%, πιάνοντας τον ΑΝΤ1. Το Mega είναι στην πρώτη θέση με 18,9%, έχοντας όμως διαφορά μόλις 1,4% από τους δεύτερους, ενώ στον ΑΝΤ1, που χάνει ολοφάνερα τη ζώνη του prime time, επικρατεί έντονη ανησυχία.

Η ΝΕΤ πέρασε στην τέταρτη θέση με 10,6%, αφήνοντας το Star στην πέμπτη με 10,5% και το Alter έκτο με 9,4%. Ενδεικτικό του καλού κλίματος είναι πως την περασμένη Τρίτη ο Δ. Κοντομηνάς οργάνωσε γεύμα με τη συμμετοχή των Χατζηνικολάου, Καλημέρη και Αναστασιάδη, σε μια προσπάθεια αποκατάστασης των σχέσεων των δύο δημοσιογράφων.

Ο ίδιος ο Θ. Αναστασιάδης, που εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του αντιπροέδρου του Alpha, δηλώνει στο «Down Town» πως με τον Ν. Χατζηνικολάου υπάρχει «ανακωχή» («είναι ένας πόλεμος χαρακωμάτων και κάποια ώρα οι αντίπαλοι σηκώνουν τις σημαίες για να μαζέψουν τα πτώματα για να ξεκουραστούν»). Για όσους λατρεύουν τις ισορροπίες, στη γιορτή του Μ. Σεριάτου, στο νέο σπίτι του στην Κηφισιά, δεν παραβρέθηκαν οι Αναστασιάδης – Τριανταφυλλόπουλος, αλλά ο Ν. Χατζηνικολάου, ο Ν. Ευαγγελάτος, η Τ. Στεφανίδου, ο Λ. Ταγματάρχης κ.ά.


Σχολιάστε εδώ