Δες SAT

+ Αυξήθηκαν κατά 96.373 οι συνδρομητές της γερμανικής εταιρείας συνδρομητικής τηλεόρασης Premiere, κατά το 3ο τρίμηνο φθάνοντας έτσι το σύνολο των 3,41 εκατομμυρίων συνδρομητών. Η Premiere, η οποία είναι η μόνη εταιρεία που δείχνει ζωντανά όλα τα παιχνίδια της γερμανικής Bundesliga, εκτίμησε πως θα φθάσει τους 3,55 με 3,6 εκατομμύρια συνδρομητές έως το τέλος του έτους.

+ Κατακόρυφη αύξηση των συνδρομών της Freeview. Σύμφωνα με τη Zenith Optimedia, οι συνδρομές της συγκεκριμένης υπηρεσίας στη Βρετανία έχουν ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες και προβλέπει ότι 8,8 εκατομμύρια νοικοκυριά θα αποκτήσουν τη Freeview έως το 2008, σε σχέση με τα 8,7 εκατομμύρια που προβλέπονται για τη Sky.

+ Σε προχωρημένες συζητήσεις εξαγοράς της Easynet βρίσκεται η British Sky Broadcasting Η εξαγορά εκτιμάται έως 150 εκατ. λίρες Αγγλίας. Η κίνηση αυτή θα είναι ένα πρώτο βήμα στα σχέδια του ομίλου δορυφορικών μεταδόσεων για τη διάθεση ευρυζωνικών υπηρεσιών διαδικτύου.

+ Εξέταση των δικαιωμάτων ποδοσφαίρου της ψηφιακής τηλεόρασης Mediaset από τις ιταλικές αντιμονοπωλιακές αρχές. Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica», οι αντιμονοπωλιακές αρχές της Ιταλίας εξετάζουν τα συμβόλαια εννέα ετών της Mediaset SpA’s με τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ενώσεις για τα δικαιώματα μετάδοσης των παιχνιδιών τους στην ψηφιακή της τηλεοπτική υπηρεσία.


Σχολιάστε εδώ