Αποστολικά και… αλλα

Άδειασαν τα ταμεία του κράτους, γέμισαν τα ταμεία του κόμματος και τώρα μαλώνουν… Είναι αυτό που λέμε: δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.

Το πετρέλαιο «πέταξε» στα ύψη και εμείς παίζουμε με τη γρίπη στα πουλάκια…

Το υπουργείο Υγείας πήρε όλα τα μέτρα για τη γρίπη των αποδημητικών πουλιών. Με τα εγχώρια τι γίνεται; Θα ασχοληθεί κανείς με τα πουλε-ρικά μας;

Θα αλλάξουν άραγε οι «γαλάζιοι» τον εκλογικό νόμο; Είναι ένα μεγάλο δίλημμα το οποίο θα λυθεί τον Μάιο.

Ο φονικός (υ)ιός του γιου του Αντρέα αναμένεται να χτυπήσει σύντομα την κυβέρνηση.

Ο Γιώργος ετοιμάζει πανδημία αποκαλύψεων για το «γαλάζιο» κοτέτσι. Προειδοποιεί δε ότι όποιος ανακατευτεί με τα πίτουρα τον πιάνει η γρίπη των πτηνών και των πετεινών.

Άλλη μια νέα επιδημία ετοιμάζεται να χτυπήσει τη «γαλάζια» κυβέρνηση. Ο πατήρ-ιός-κόρη ετοιμάζεται να χτυπήσει σύντομα και μάλιστα όσα εμβόλια και να του έχουν κάνει, αυτόν δεν τον πιάνει τίποτα.

Στη γραμμή Μητσο-τάκη η «γαλάζια» κυβέρνηση. Πότε γέρνει τον ώμο δεξιά, πότε αριστερά, κάνοντας τα γνωστά τικ του επιτίμου. Με αυτές τις κινήσεις πολύ ασταθή τη βλέπουμε τη «γαλάζια» κυβέρνηση. Θα μπατάρει στο τέλος.

Ψυχικά άρρωστος ένας στους τέσσερις Ευρωπαίους… Με τέτοιες κυβερνήσεις που έχουμε, φαίνεται ότι αντέχουμε ακόμη.

Μαύρη τρύπα στο Ασφαλιστικό ομολογεί ο Πάνος. Μόνο που αυτός τη βλέπει με το γυαλί του, ενώ οι εργαζόμενοι θα πέσουν μέσα και Κύριος οίδε πότε θα βγουν.

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση κανόνι, αλλά κυβέρνηση κανονιών. Με τόσα κανόνια στην αγορά και τις ακάλυπτες επιταγές.

Ακούγοντας διάφορες Πανταγιές και βαθυστόχαστες αναλύσεις κάποιων «πράσινων» κορυφαίων, επιβεβαιώνω την άποψη ότι οι σοσιαλιστές είναι βιαστικοί φιλελεύθεροι…

Να θυμάστε τους φτωχούς, κύριε Αλογοφέσι, δεν κοστίζει τίποτα…

Για ποιον αρχιψεύταρο υπουργό λένε ότι με τόσα χιλιοειπωμένα ψέματα που λέει, στο τέλος αυτά πολλές φορές γίνονται αλήθεια;

Αγαπητοί δημοσιογράφοι, τιμητές του δημόσιου βίου, μαζέψτε πρώτα όσα στοιχεία μπορείτε και μετά μπορείτε να τα διαστρεβλώσετε όσο θέλετε.

Η «γαλάζια» κυβέρνηση βρήκε τρόπους να κάνει πιο γρήγορα τα τρένα. Θα βάλει τον σταθμό πιο κοντά…

Η πανδημία του πανικού είναι χειρότερη από την πανδημία της γρίπης των πουλιών.

Τα αποδημητικά πουλάκια, που κάνουν τις φωλίτσες τους εδώ και εκεί, κουβαλούν τον φονικό ιό της γρίπης των πουλιών. Γι’ αυτό ας προσέχουν όλων των ειδών τα πουλάκια πού χτίζουν τις φωλίτσες τους και πού αποδημούν, πολλές φορές.

Ποιοι πολιτικοί κινδυνεύουν από τον ιό της γρίπης; Μα, φυσικά οι κοτούλες. Γι’ αυτό πολλοί έτρεξαν να κάνουν γρήγορα τα εμβόλιά τους.

Αν πετάει από τώρα η γαλοπούλα, φαντάσου τι έχει να γίνει τα Χριστούγεννα. Άντε να την πιάσεις τότε, κύριε Παπαθανασίου.

Ιωάννης

Άλλο πράγμα οι όρνιθες και άλλο τα κουτορνίθια, «γαλάζιοι» κυβερνώντες.

Παρότι κουτό-φράγκοι οι Ευρωπαίοι, δεν τσίμπησαν με τη Γαλλο-πούλα…

Πέτρος

Ποιοι κυβερνώντες έγιναν κλεφτοκοτάδες για χάρη της «γαλάζιας» γαλοπούλας;

Ο γκαφάκος γνώριζε ότι η γαλοπούλα δεν ήξερε ξένες γλώσσες, γι’ αυτό δεν την άφησε να πάει στο Λονδίνο για εξετάσεις, διότι εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και ελλείψει μεταφράστριας θα ξεφτιλιζόμασταν διεθνώς, οπότε φρόντισε να μείνει στα βουνά των Οινουσσών και όλοι μαζί πέσαμε να τον φάμε…

Πρωτόκλητος

Αλλεργία Γιώργου / Βαγγέλη έπαθε η Άννα. Περαστικά σου, όμορφη Αννούλα του χιονιά…

Πέτρος

Τολμηρή πρόταση από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη: Στη θέση του πυρσού της ΝΔ να βάλουν μια γαλοπούλα.

Ναθαναήλ

Τη «γαλάζια» κυβέρνηση τη χτύπησε ο ιός της γαλοπούλας.

Φίλιππος

Να δεις πώς το είπε ο υπουργάρας Μπασιάκος το φοβερό επιχείρημά του… Αφού η γαλοπούλα μπόρεσε και πέταξε, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Μεγάλε…

Ιωάννης

Καλά, εσύ Σάββα, έφυγες νωρίς…

Πέτρος

Τα ‘χει πάρει ο Καραμανλής με τις βλακείες των υπουργών του. Λίγο πράγμα το ‘χεις να φάει κοτζάμ κυβέρνηση μια Γαλλο-πούλα;

Χάθηκε γαλοπούλα, ο ευρών αμειφθήσεται με υπουργείο… Από Μέγαρο Μαξίμου.

Πώς να πάει η Γαλλο-πούλα στο Παρίσι, αφού είχαν πάει εκεί οι κόκκινες κότες;

Πρωτόκλητος

Η πληροφορία ότι η «γαλάζια» κυβέρνηση κράτησε τη Γαλλο-πούλα για πάρτη της, επειδή θα ακριβύνει τα Χριστούγεννα και φροντίζει από τώρα, είναι πέρα για πέρα ψεύτικη.

Πέτρος

Άλλο πάλι και τούτο που κυκλοφορεί από τους «γαλάζιους» ότι η περί ης ο λόγος γαλοπούλα ήταν ΠΑΣΟΚ και εξαφανίστηκε για να εκθέσει τη «γαλάζια» κυβέρνηση.

Αυτοί δεν είναι ικανοί να συλλάβουν μια γαλοπούλα και θα συλλάβουν τους διαπλεκόμενους και τη διαφθορά;

Ιωάννης

Σιγά, ρε Νικήτα, μην πειστούμε να φάμε κοτόπουλο και γαλοπούλα, επειδή εσύ είσαι απογοητευμένος που δεν σε κάνει ο Καραμανλής δήμαρχο Αθηναίων και θέλεις να αυτοκτονήσεις.

Έχω δει και έχω ακούσει για φαγωμάρα υπουργάδων, πρώτη φορά, όμως, γαλοπούλα θα φάει υπουργάρες και τι θα κάνει η Μαρία μετά, χωρίς υπουργείο…

Να μπουν μπροστά οι άξιοι, μου είπε ο φίλος μου, ο γνωστός γιατρός του Ευαγγελισμού Σπύρος Παπανδρέου, διότι οι έχοντες ασκήσει εξουσία πρέπει να πάνε σπίτια τους από μόνοι τους, διευκολύνοντας έτσι τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ… Σωστά τα λες, Σπύρο μου, αλλά και από τα έδρανα της Βουλής κάποτε, σου εύχομαι.

Μεταξύ ελευθερίας και αξιοπρέπειας προτιμώ το δεύτερο, λέει γνωστός «πράσινος» υψηλά ιστάμενος τον τελευταίο καιρό. Τι φοβάται άραγε ο μεγάλος;

Σπείρανε αβγά κλούβια και θερίζουν γαλοπούλες, μου είπε η Τόνια Αντωνίου, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας, για τα χάλια της «γαλάζιας» κυβέρνησης.

…Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ