Πατρινά Και Άλλα…

• Και αν ο Ρεγκούζας παραιτήθηκε μία φορά, ο Τατούλης με όσα ΔΕΝ έχει κάνει στην Πολιτιστική στην Πάτρα, θα πρέπει να παραιτηθεί δέκα. Αλλά ποιος έχασε το φιλότιμο…

• Και αν ο εισαγγελέας που διενεργεί δικαστική έρευνα για τον βιολογικό καθαρισμό, διαπιστώσει λάθη και παραλείψεις, σε ποιον θα ασκήσει ποινική δίωξη;

• Ο Τουλιάτος παραιτήθηκε από την Πολιτιστική ή τον παραίτησε ο Ροϊλός; Νομίζω το δεύτερο. Γιατί ο παρατρεχάμενος του Τατούλη δεν γουστάρει πολλούς στα πόδια του. Θέλει να είναι αυτός που θα κάνει το παιχνίδι και -γιατί όχι;- με τις ευλογίες του Θάνου…

Άκουσα ότι ο περιφερειάρχης κ. Καβαδάς με μαγικό τρόπο άλλαξε τον… προορισμό του κονδυλίου με το οποίο θα γινόταν εργασίες για τις κατολισθήσεις στην “Πούντα” Καλαβρύτων. Το κονδύλι, λοιπόν, πήγε για την ολοκλήρωση του δρόμου που οδηγεί στον “Αρίσταρχο”. Οι ίδιες πηγές λένε ότι αυτό έγινε γιατί ο πρωθυπουργός θα κάνει τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του τηλεσκοπίου και θα πρέπει ο δρόμος από όπου θα περάσει να είναι της προκοπής.

• Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Φάνης Συναδινός βάφτισαν τον γιο τους προχθές Πέμπτη στον παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου. Το όνομα του νέου… Πατρινού, Ανδρέας. Στη δεξίωση που παρέθεσαν οι γονείς στην Αχάια Κλάους παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Φούρας, ο Γιώργος Νταλάρας με τη γυναίκα του Άννα, οι εκδότες Σπύρος και Νανά Δούκα, ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ο μουσικός και ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης με τη σύζυγό του Ισιδώρα Σιδέρη, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος και ο γνωστός επιχειρηματίας Περικλής Ζαμπούνης. Ανάδοχος ο αδελφός του Φάνη Συναδινού, Πέτρος.

• Στην εκκλησία όπου τελέσθηκε το μυστήριο όλοι προσφώνησαν τον Ανδρέα Φούρα “δήμαρχο”. Εκείνος τους αντιμετώπιζε με χαμόγελο και πολύ χιούμορ. Πάντως έτσι και κατέβει για δήμαρχος με αντίπαλο τον Φλωράτο, θα κάνει περίπατο. Και τότε το αγαπημένο γλυκό για τη Ρηγίλλης θα γίνει το καζάν ντιπί.

• Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Μπορεί ο Φλωράτος να θέλει, αλλά κανένας δεν είναι βέβαιος αν μπορεί. Με τη λογική αυτή συμβαδίζει και η λογική της Ρηγίλλης. Λέγεται μάλιστα ότι ο Μεϊμαράκης έχει αρχίσει να βολιδοσκοπεί νέους και… ωραίους που θα μπορούσαν να πάρουν το χρίσμα. Όχι για να κερδίσουν σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, αλλά για να είναι στις επόμενες εκλογές έτοιμοι.

• Ένα από τα ονόματα που ακούγεται έντονα, και όχι άδικα, είναι αυτό του Θεόδωρου Γιοβάνη. Φυσικά υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα ο Χαράλαμπος Μπονάνος ή ακόμα η Λένα Καλετζιώτη, αλλά δεν έχουν ούτε την πολιτική πείρα ούτε όμως και την απόλυτη κομματική… γνώση για να τεθούν μπροστάρηδες σε μια τέτοια προσπάθεια.

• Και να το απίθανο! Η ΔΕΥΑΠ απειλεί με διακοπή υδροδότησης το λιμάνι της Πάτρας. Μα καλά κ. Καράβολα, είπαμε να κάνεις αντιπολίτευση, δεν είπαμε όμως να γίνει και η Πάτρα ρεζίλι των σκυλιών!

• Ποια είναι η αλήθεια για τον π. Ιωάννη Κονιδάρη, μέχρι προχθές εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής; Εξαφανίσθηκε; Γιατί μετά το σημείωμα που έστειλε στον Μητροπολίτη δεν έχει δώσει σημεία ζωής; Ποιος έχει ενδιαφερθεί για την τύχη αυτού του ανθρώπου;

• Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος τον αντικατέστησε, αλλά ρώτησε να μάθει την αλήθεια για την αποχώρησή του από τον ναό; Περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει.


Σχολιάστε εδώ