Στον Λίβανο κρύβονται Μπουρμπούλια και Ηλία

Οι δύο πρώην δικαστίνες, που είναι δύο από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση της κάθαρσης των παραδικαστικών κυκλωμάτων, φαίνεται ότι ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο διαφυγής και τον ίδιο τόπο προορισμού για να κρυφτούν και να ξεφύγουν από την τσιμπίδα της ελληνικής δικαιοσύνης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ακόμη και ο αρχιμανδρίτης Γιοσάκης λίγο πριν προφυλακιστεί είχε ταξιδέψει μυστικά προς την ίδια χώρα, τον Λίβανο, γεγονός που σύμφωνα με πηγές του Αρείου Πάγου, δείχνει ότι κάτι κοινό συνδέει τουλάχιστον τους δύο εξ αυτών, τον αρχιμανδρίτη Γιοσάκη και την Αντωνία Ηλία.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν στον Αρειο Πάγο λένε ακόμη ότι οι δύο πρώην δικαστίνες έχουν βρει άσυλο, στέγη και προστασία σε μοναστήρια με τη μεσολάβηση κάποιου Ελληνα ονόματι Αποστολόπουλου, ο οποίος φέρεται μπλεγμένος σε υποθέσεις του Χρηματιστηρίου, ιδιαίτερα την περίοδο του 1999 και ειδικά σε υπόθεση που είχε εξετάσει η κ. Μπουρμπούλια.

Πληροφορίες που προέρχονται από στοιχεία της ανάκρισης λένε ότι από τους λογαριασμούς του Αποστολόπουλου έχουν κινηθεί χρήματα προς λογαριασμούς της Μπουρμπούλια και αυτό διαπιστώθηκε όταν άνοιξαν οι λογαριασμοί αυτοί με βάση δικαστική εντολή.


Σχολιάστε εδώ