Σκάνδαλο με τα διαβατήρια!

Μάθαμε ότι η εκτύπωση και η κατασκευή των νέων διαβατηρίων ανατέθηκε στο Ίδρυμα της Τραπέζης της Ελλάδος, το οποίο όμως, χωρίς κανέναν διαγωνισμό, χωρίς μια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από εκτυπωτικά συγκροτήματα που έχουν εμπειρία και δυνατότητα να φέρουν εις πέρας αυτήν την εργασία, την ανέθεσε σε… Σουηδούς με άγνωστο το κόστος!

Έτσι η κυβέρνηση από την μια υποτίθεται ενδιαφέρεται για επενδύσεις, για ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, και την ίδια στιγμή, αντί να ιδιωτικοποιεί, όπως είναι το πρόγραμμα της, κρατικοποιεί εργασίες, με αποτέλεσμα να οδηγεί στο ΚΛΕΙΣΙΜΟ ελληνικές εκδοτικές εταιρείες και στην απόλυση δεκάδων εργαζομένων.

Και μην επιχειρήσει κανείς να ισχυρισθεί ότι το διαβατήριο δεν μπορεί να τυπωθεί στην Ελλάδα, γιατί υπάρχει εταιρεία, που παίρνει παραγγελίες από άλλες χώρες, ακόμη και της Αμερικής!

Πρόκειται για μια καλοστημένη κομπίνα, που θα υποχρεώσει μάλιστα την Τράπεζα της Ελλάδος να πετάξει 2-3 δισεκατομμύρια δραχμές, για να προμηθευτεί μηχανολογικό εξοπλισμό για τα επόμενα χρόνια, που θα δουλεύει μόνο για 1-2 μήνες τον χρόνο! Ο υπουργός Οικονομίας, αλλά και οι άλλοι αρμόδιοι υπουργοί θα πρέπει να παρέμβουν και να σταματήσουν αυτό το σκάνδαλο που μεθοδεύουν γνωστά λαμόγια της αγοράς.


Σχολιάστε εδώ