Αποστολικά και.. άλλα

Κυβέρνηση με Αδαμιαία περιβολή…

Υπάρχει μήλο λαθρεμπόρου το οποίο δάγκωσε η «γαλάζια» κυβέρνηση…

Ατελής έκφραση, ατελής κάλυψη. Ελπίζω και η δίωξη στα λαμόγια να μην είναι ατελής, κύριοι της κυβέρνησης.

Ποια Εύα έδωσε το μήλο και το δάγκωσε ο Αδάμ; Ποιος κατηραμένος όφις;…

Γιατί δεν αποπέμπει ο Καραμανλής Ρεγκούζα, Τατούλη; Τρέχει κάτι άλλο; Ο πρωθυπουργός δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος εδώ, γιατί δεν έκανε το σωστό;

Ο Καραμανλής αγαπάει τους εχθρούς του και αυτό τους τρελαίνει.

Αν ο Ρεγκούζας είναι το πρόβλημα για τη «γαλάζια» κυβέρνηση, τότε πρέπει να είναι όλοι ηλίθιοι…

Αν δεν μπορείς να τους πείσεις μπέρδεψέ τους, σκέφτηκε ο Ρουσόπουλος και μας αμόλησε τη νέα μεταρρυθμισμένη κουβέντα: Ατελής έκφραση. Δηλαδή είναι να πηγαίνουμε κατευθείαν Δαφνί.

Δεν ξέρω εγώ αν είναι ατελής η έκφραση Ρεγκούζα, εκείνο που ξέρω είναι πως οι «γαλάζιοι» νωρίς βάλθηκαν να κονομήσουν. Βρίσκουν στρωμένο τον δρόμο από τους «πράσινους».

Απέναντι στη βλακεία ορισμένων υπουργών και οι θεοί μάχονται χωρίς ελπίδα, μου είπε η Άντζελα Γκερέκου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, για το μέγεθος της βλακείας ορισμένων υπουργοϋφυπουργάδων. Δίκιο έχει η Άντζελα.

Η ηλιθιότητα σε ορισμένους «πράσινους» πρώην υπουργάδες είναι αήττητη… δυστυχώς.

Ποιον «πράσινο» λένε στο ΠΑΣΟΚ βαποράκι και γιατί;

Έκρηξη ακάλυπτων επιταγών στην αγορά, δεν είναι ώρα να έχουμε ακάλυπτους υπουργούς, σκέφτηκαν στο Μαξίμου και κάλυψαν αμέσως με Αδαμιαία περιβολή (φύλλο συκής) τον Ρεγκούζα και τον Τατούλη…

Σκουπιδοπόλεμος συμφερόντων και στη μέση εμείς, σαν σκουπίδια, μια από δω και μια από κει.

Τελώνες και Φαρισαίοι. Θεέ μου, γιατί τόση υποκρισία για ένα θέμα που η ίδια η κοινωνία το γνωρίζει και το αποδέχεται, διότι όλοι εξυπηρετούνται;

Η «γαλάζια» κυβέρνηση δεν κάνει εκπτώσεις σε θέματα ηθικής, τα θέλει όλα δικά της.

Θυμός ετεροχρονισμένος, λέγε με ανασχηματισμό.

Γρηγορόσημο υπάρχει και είναι καταδικαστέο. Βουλευτόσημο δεν υπάρχει εθνοπατέρες μας; Αλήθεια, πώς εκλέγεστε; Με τίνος το χρήμα;

Το κακό με διάφορα πολιτικά ανέκδοτα είναι ότι όχι μόνο εκλέγονται, αλλά μας κυβερνούν κιόλας.

Και «γαλάζιος» διαπραγματεύεται με τη σύζυγό του την εξαγορά της ελευθερίας του. Βρήκε ΛΙ-ΜΑΝΗ και θα αράξει…

Ορεξάτος γύρισε ο Πάγκαλος. Κάθε φορά που μιλάει «γράφει» ο Θόδωρος, ο οποίος αποτελεί τον μοχλό της αντιπολίτευσης, τον οποίο ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ και θέλει και καταλαβαίνει.

Ποιος «πράσινος» πρώην υπουργός είναι ο καλύτερος φίλος των αλυσίδων ηλεκτρικών; Διότι με το που βγαίνει στα τηλεοπτικά παράθυρα εξοργίζονται οι τηλεθεατές και σπάνε τις τηλεοράσεις τους και την άλλη μέρα τρέχουν να αγοράσουν νέες.

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Είδες για πότε τα παίρνουν τα γράμματα οι «γαλάζιοι», Γιάννη μου; Φωστήρες είναι οι άνθρωποι. Τόσα χρόνια στην αντιπολίτευση και τα διακομματικά φροντιστήρια δεν πήγαν χαμένα και έτσι ξέρουν να απολαμβάνουν το δημόσιο παραδάκι.

Οι επιστήμονες φωτογράφισαν ένα τεράστιο καλαμάρι στα βάθη των ωκεανών. Γιατί δεν έρχονται εδώ να φωτογραφίσουν τους μεγαλύτερους αρουραίους του κόσμου στα βάθη των λαγουμιών τους;

Μαγειρεύουν ευρωπαϊκές στατιστικές αλλά το σερβίρισμα είναι για αδειανό τραπέζι από αδειανό τσουκάλι.

Σιγά, ρε επιστήμονες, εδώ τρώμε τόνους ακατάλληλη δημοσιογραφία, τρώμε τόνους με «συντηρητικά» από υποσχέσεις των πολιτικών μας, τα συντηρητικά στα τρόφιμα μας μάραναν.

Μέχρι χθες κάποιοι τύποι που έβριζαν τον Γιώργο, έχουν αρχίσει και ρίχνουν δίχτυα σε συνεργάτες του, λέγοντάς τους: «Μέμνησο όταν έλθετε εις την βασιλείαν αυτού». Φαίνεται ότι η ώρα δεν αργεί. Αλλά για εκείνους οι πύλες της βασιλείας είναι κλειστές.

Την εθνική ομάδα-πρότυπο του Γιαννάκη έχει κατά νου ο Γιώργος. Οι βεντέτες θα γυαλίζουν τον πάγκο ή κανένα υπόδημα των ισχυρών για καμιά παρουσία στην TV ή στα έντυπά τους και αυτός, με τους άγνωστους στο ευρύ κοινό παικταράδες, θα κάνει σιγά σιγά και μεθοδικά τη δουλειά του για τη νίκη.

Οι παγκίτες στο ΠΑΣΟΚ έχουν πάθει ταράκουλο μετά την επιτυχία της εθνικής ομάδας. Ως φαίνεται, ο πάγκος θα είναι από δω και πέρα η μόνιμη θέση τους.

Το ωραίο από το Πεκίνο είναι ότι πολλοί κινέζοι αξιωματούχοι οι οποίοι δεν είχαν κατανοήσει ότι στην Ελλάδα έχει έρθει μια νέα κυβέρνηση με μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα, ρώτησαν την Ντόρα τι κάνει ο Βενιζέλος και ο Σημίτης. Ούτε υφυπουργός του Σημίτη να ήταν η Ντόρα, που λέει και ο φίλος μου ο Παπουτσής πολύ εύστοχα. Φαίνεται πως οι κινέζοι αξιωματούχοι παρακολουθούν από κοντά το τι λέγεται για την Ντόρα στον δήμο.

Όντως λείπει από την πολιτική ζωή του τόπου η πολιτική και ανθρώπινη παρουσία του Παύλου Μπακογιάννη…

Ομάδα μοντέλο η ομάδα μπάσκετ του Γιαννάκη. Συλλογικότητα, αλληλοκάλυψη, συνεργασία, αποτελεσματικότητα και οι βεντέτες γυαλίζουν τον πάγκο. Το ακριβώς αντίθετο έχει η ομάδα Καραμανλή. Ατομικότητα, κάρφωμα, ασυνεννοησία και μηδέν στο αποτέλεσμα. Και οι βεντέτες ανοίγουν δικά τους μαγαζιά…

Αληθεύει ότι τις επαφές της ΘεοΝτόρας των Αθηνών με την Κίνα τις διευκόλυνε ο πρώην κινεζόφιλος μαοϊκός ΕΚΚΕτζής Πέτρος Τατούλης;

Ο Ντε-ε-χο… υπουργείο, δήμαρχος της πόλης του Πεκίνου υποδέχτηκε τη ΘεοΝτόρα των Αθηνών και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές του χρόνου.

Σταυροκοπήθηκε η αποστολή της ΘεοΝτόρας όταν ο συνάδελφός της δήμαρχος του Πεκίνου την προσκάλεσε ως δήμαρχο των Αθηνών το 2008 να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κατάπιαν τη γλώσσα τους. Λες και τον είχε βάλει ο Καραμανλής τον αθεόφοβο.

Ποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λέγονται βαρκάρηδες και γιατί;

Ρουφιανιά: Νέο, ωραίο «γαλάζιο» σπορ για πολλούς βουλευτάδες έχει αναπτυχθεί τώρα τελευταία στο «γαλάζιο» στρατόπεδο. Ορισμένοι πάνε και για χρυσό μετάλλιο στη ρουφιανιά.

Γνωστός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είναι αρχηγός των βαρκάρηδων. Τον προειδοποιούν όμως ότι τον πήραν χαμπάρι πως πατάει σε δύο βάρκες και ετοιμάζονται να τον ξεφορτωθούν σύντομα και τα δύο στρατόπεδα. Άλλωστε πρόκειται για σαβούρα, όπως λένε και οι ναυτικοί μας.

Ο προαστιακός έχει καταντήσει ΠροΑστειακός.

Νιώθει δικαιωμένος ο Σωλήνας του μπάσκετ. Άθελά του εκδικείται τον Σημίτη και τον εκσυγχρονισμό του μετά την τεράστια επιτυχία της Εθνικής μπάσκετ. Ο Σωλήνας δεν ξεχνά και σέρβιρε κρύα πιάτα σε όλους όσοι πολεμούσαν 8 χρόνια τον ίδιο και το άθλημα.

Όχι, στα γεύματα του Θόδωρου Πάγκαλου δεν σερβίρεται Γιώργος στους συνδαιτυμόνες του. Με το επιχείρημα ότι ο Γιώργος δεν τρώγεται με τίποτα. Τι να εννοεί άραγε ο οινοποιός-αμπελουργός;

…Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ