Ψιλά γράμματα

** O σκιτσογράφος Τολιάδης από το «Ποντίκι» στην «Παρασκευή & 13».

** Η Τάνια Μαντουβάλου μετακινήθηκε στην «Espresso». kk Ο Βαγγέλης Γκαϊντές στο Mega

** Εκτός «Traffic» και η αρχισυντάκτρια Χριστίνα Γαλανοπούλου και η αβεβαιότητα για το συγκρότημα Τράγκα είναι έκδηλη.

** Πολλή γκρίνια στα «Νέα» από τον διευθυντή του. Άσκοπος εκνευρισμός που μεταφέρεται σε όλους.

** Επί 15 ημέρες έφτιαχναν το σκηνικό της Έλλης Στάη και η πρώτη και τελευταία δοκιμή έγινε στο παρά πέντε. Στις 6.30 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Η Ελεονώρα ήταν σημαντικότερη προτεραιότητα, μάλλον…

** Δείτε τις Τηλεβολές στο ΔΕΣ και άλλα στο ρεπορτάζ για τον ΑΝΤΕΝΝΑ: «Όποιος βγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος». Ποιος το λέει;

** Πέρυσι το Mega ξεκίνησε από το Μέγαρο Μουσικής, πέρασε, γιορτάζοντας τις επιτυχίες Κακαουνάκη στην πρωινή ζώνη και των ειδήσεων, σε κρητικά μαγαζιά με τσικουδιά και στη Στοά των Αθανάτων και φέτος επέλεξε το ποπ κορν του Odeon Cosmopolis. Στην εποχή του χρηματιστηρίου στην εταιρεία Odeon συμμετείχε ο ΔΟΛ. Μετά έφυγε

** Με λιγότερα σαρδάμ και ακόμη μικρότερο κείμενο ο διευθυντής προγράμματος Π. Μπούτος, ενώ την πρώτη του εμφάνιση έκανε στην παρουσίαση και ο Μ. Καψής, οπότε η διαμεσολάβηση φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα.

** Αντιθέτως δεν μίλησε ο Χ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μπήκε μαζί με την Ο. Τρέμη και τον Σ. Λιαρέλη, ενώ δεν είδαμε τη Μ. Ζαχαρέα.

** Μόδα το «σταυρόλεξο των αριθμών» su-doku. Το ξεκίνησε η «Καθημερινή» το καλοκαίρι στην κυριακάτικη έκδοσή της, ακολούθησε η «Ραδιοτηλεόραση» και το «TV» των «Νέων» και τώρα και η «Ελευθεροτυπία» όλη τη βδομάδα θα έχει κι εκείνη το su-doku της.

** Με DVD των εκπομπών της Μάγια Τσόκλη (χορηγία ΕΡΤ) και το Passport της «Καθημερινής»

**Ξεκίνησαν οι διαφημίσεις του ψηφιακού προγράμματος της ΕΡΤ. Και το όνομα αυτής ΕΡΤ Digital.

** Με τα t-shirt της ΕΡΤ στα περίπτερα η Ραδιοτηλεόραση. kk Από τη «Λεοντίς Εκδόσεις», με εκδότη τον Αντώνη Παπαϊωάννου και διευθύντρια την Ελένη Βλάμη, κυκλοφορεί το νέο μουσικό περιοδικό «Octava». Πωλείται μαζί με CD στα 6 ευρώ. Μεταξύ των συνεργατών και ο Γιάννης Τριάντης.

** Στο μεταξύ το «Δίφωνο» κυκλοφορεί με CD από παλαιότερες συναυλίες καλλιτεχνών. kk Επιτυχία του «Down Town» η συνέντευξη με τη Δήμητρα Παπανδρέου για τον νέο της έρωτα (καλά κανείς δεν της λέει κάτι;). kk Περαστικά στη Λίτσα Πισκερά. Επέστρεψε στις επάλξεις της ΕΡΤ. kk Καλή η έκδοση του Έψιλον «Σκυλίσια ζωή» για τα κατοικίδια.


Σχολιάστε εδώ