Χωρίς Κοντομηνά η εφημερίδα μικρών αγγελιών

«Ζητείται» θα ονομάζεται, εκτός απροόπτου, η εφημερίδα μικρών αγγελιών των ΔΟΛ – Πήγασου.

Στην αρχική ανακοίνωση της πρόθεσης συνεργασίας, που εστάλη στο χρηματιστήριο, ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως δεν αναφέρεται πουθενά ο Alpha, αν και οι αρχικές επαφές είχαν μέσα και την πλευρά Κοντομηνά. Φαίνεται, λοιπόν, πως κάτω από την πίεση των γεγονότων στις συσκέψεις προτιμήθηκε η μη συμμετοχή του Κοντομηνά στο μετοχικό κεφάλαιο, ο οποίος λέγεται πως θα παραμείνει ως υποστηρικτής μέσα από την τηλεόραση.

Η άλλη εταιρεία, όμως, οι Εκδόσεις Ιλισσός, των Λαμπράκη – Κοντομηνά είχε πάρει τον δρόμο της πριν από τη σύγκρουση με τον Γ. Κουρή.

Από την ανακοίνωση της περασμένης Τρίτης προκύπτουν, όμως, κάποια ερωτήματα. Το περιοδικό που θα εκδώσουν ονομάζεται «Shop 05», αν και ο τίτλος «Shop» για περιοδικό είναι διεθνής από μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα της Αμερικής.

Ταυτόχρονα, όταν είχε ανακοινωθεί η συνεργασία (11/3/2005) των δύο εταιρειών του Alpha και του ΔΟΛ, είχε σημειωθεί πως «θα γνωστοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες και θα υποβληθεί στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, προκειμένου να εξετασθεί σύμφωνα με τον νόμο». Ελήφθη άραγε απόφαση της επιτροπής;


Σχολιάστε εδώ