Αποστολικά και.. άλλα

= Καλά θα κάνουν κάποιοι υβριστές του Γιώργου και τώρα (θερμοί) υποστηρικτές του, να μη δημιουργούν προβλήματα σε εκείνους που θέλουν να δώσουν την ψυχή τους στην προσπάθεια που κάνει για τη νέα εποχή. Διότι εκείνοι το μόνο που ξέρουν είναι να πουλούν την ψυχή τους… Γκέγκε…. Σύντροφοι;

= Με τα τόσα νεύρα που έχουν οι υπουργοί και οι «γαλάζιοι» παράγοντες μεταξύ τους, μάλλον δεν χρειάζονται πρωθυπουργό, αλλά νευρολόγο.

= Σημαντικό ρόλο για τη συγκέντρωση του Γιώργου έπαιξε η Μαριλίζα. Βλέπεις, η νέα γραμματέας με τη γλυκύτητά της μπορεί να πείσει για την ορθότητα της συγκέντρωσης και τους πλέον άπιστους.

= Το Σαββατοκύριακο όλοι βαφτιζόμαστε στον Ιορδάνη ποταμό της ενημέρωσης, στο MEGA.

= Κάποιοι στη ΔΕΗ ήπιαν το παλιόξιδο και ηρέμησαν. Καλά να πάθουν…

= Όλοι, μου είπαν, έβαλαν νερό στο παλιόκρασό τους και έτσι η κρίση στη ΔΕΗ απεφεύχθη.

= ΕΠΑΕ πέφτει ξύλο, κρητική διάλεκτος. ΕΔΩ πέφτει ξύλο, σε απλά ελληνικά.

= Με υπουργάρα Αλογο-Σκούφη είναι δυνατόν να μην καλπάζει η υπερχρέωση των νοικοκυριών;

= Ευάγγελε Μεϊμαράκη, εσύ έσπασες τα αβγά αλλά δεν γνώριζες πώς να γίνουν ομελέτα. Χρειάζεται και λάδι για να τηγανιστούν. Τώρα που τα τσόφλια ανακατεύτηκαν με τα αβγά, βράσε όρυζα Ευάγγελε.

= Και εκεί που το μενού ήταν σπάμε αβγά για να κάνουμε ομελέτα, οι «γαλάζιοι» τον γύρισαν αλλιώς τον καλαματιανό, λόγω Γερμανίας, και τώρα λένε το γνωστό «βράσε όρυζα».

= Τρικλοποδιές απερίγραπτες βάζουν κάποιοι Κοκκαλιάρηδες τύποι στον ΟΠΑΠ… Μόνο που η σωτηρία του Οργανισμού ακούει στο όνομα Κωστάκης και οι τρικλοποδιαροκοκκαλιάρηδες σύντομα θα ορφανέψουν.

= Έντεκα μήνες ζωής μας κόβει η ρύπανση της Αθήνας, για τους υπόλοιπους φροντίζει η «γαλάζια» κυβέρνηση.

= Το παιδί του Ανδρέα δεν κάνει για πρωθυπουργός, είπε ο Μητσοτάκης, ενώ για το δικό του τι να πρωτοπείς. Ακόμα και νεκρός ο Ανδρέας, το μίσος του Μητσοτάκη δεν μαλακώνει με τίποτα.

= Ο Πάνος δεν είναι κόκκινος λόγω ιδεολογίας, αλλά κοκκίνισε λόγω ντροπής με τα τόσα που κάνει η «γαλάζια» κυβέρνηση εις βάρος των εργαζομένων.

= Και όμως και οι δεύτεροι έσονται πρώτοι. Η ζωή μάς διαψεύδει κανονικά.

= Ο ιός Σρέντερ χτύπησε το Μαξίμου. Σρεντερίτιδα έχουν πάθει οι «γαλάζιοι» μαξιμάρχες με την ήττα της Αγγέλας…

= Εντοπίστηκε θάλασσα σε άλλον πλανήτη… Μάλλον θα κατοικήθηκε από εκσυγχρονιστές του Σημίτη, οι οποίοι τα έκαναν μούσκεμα.

= Έξυπνη Ελλάδα και κυβέρνηση ΝΔ δεν γίνεται, «πράσινοι» σύντροφοι, με τόσα που της καταμαρτυρείτε. Εκτός και αν εννοείτε ότι είναι έξυπνη η Ελλάδα που σας άφησε στην αντιπολίτευση…

= Υφυπουργός εφοδάρχης, αν είναι δυνατόν, να κάνει έφοδο για να δει αν κάποιοι δουλεύουν, όταν κάποιοι δεν έχουν ούτε Ευαγγέλιο ούτε Απόστολο…

= Αυτοί, πρόεδρε, τρώγονται για μια καρέκλα. Φαντάσου να δουν και την κουτάλα της εξουσίας. Και το ξύλο θα φάνε οι αχόρταγοι.
Ανδρέας ο Πρωτόκλητος

= Αν δεν κάνω λάθος, ο Λαλιώτης αγωνίζεται για αξίες και όχι για καρέκλες. Άλλοι είναι οι καρεκλάδες και… θεσάκηδες.

= Ποιοι είναι οι καρεκλάκηδες της νέας εποχής και ποιοι οι σκαμπούχοι;

= Σε διαβεβαιώνω, φίλε μου, μου έλεγε «γαλάζιος» βουλευτής, πως ένας μορφωμένος ανόητος υπουργός είναι πιο ανόητος από έναν αμόρφωτο βλάκα πολίτη. Για ποιον υπουργάρα το λέει και γιατί;

= Από ορισμένους ανόητους «γαλάζιους» κυβερνώντες κινδυνεύουν να μολυνθούν και κάποιοι νοήμονες στην κυβέρνηση.

= Κάποιοι απρεπείς ανόητοι «πράσινοι» έβγαλαν την ετικέτα από τα καθίσματα στο τραπέζι που έγινε στο «Βελλίδειο» για να στρογγυλοκαθίσουν και να δείχνει η TV τη μούρη τους.

= Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, αγαπητοί σύντροφοι της νέας εποχής, δικαιούται καρέκλα δίπλα στον πρόεδρο. Αλλά πού ξέρετε εσείς στο ΠΑΣΟΚ από σεβασμό και θεσμούς…

= Λουκέτα παντού, χρυσές δουλειές για τον Λουκετά υφυπουργό. Μιλάμε για χοντροκονομησιές από τις πωλήσεις.

= Βασιλ(ι)άκης των αιθέρων ο πανούργος Κρητικός με τη βοήθεια της «γαλάζιας» κυβέρνησης.
Ιωάννης

= Εσωτερικές κόντρες αναμένονται οσονούπω σε κορυφαίο υπουργείο…
Ιούδας

= Ο Λεβαδειακός ξεφτίλισε τον Παναθηναϊκό και ο Μπασιάκος τούς αγρότες.

= Αγαπητέ Ευάγγελε. Μη φοβάσαι να κάνεις ένα μεγάλο βήμα όταν χρειάζεται. Δεν μπορείς να διασχίσεις ένα χάσμα με δύο μικρά βήματα.
Ανδρέας ο Πρωτόκλητος

= Χαριλάου Τρικούπη: Στελέχη πτωχά τω πνεύματι, αλλά πλούσια στην τσεπάρα και την τζιπάρα.

= Οι «νεκροθάφτες» της ΟΑ κάνουν περαντζάδες στην TV και δεν ντρέπονται καθόλου.

= Ιορδάνη, καλά τα πας, πολύ καλά, αλλά πρόσεχε το μάτιασμα εκείνων που δεν σε πάνε…

= Το ‘λεγε ο «πράσινος» σύντροφος με παράπονο: Έπρεπε να μην έχει τα μαύρα του χάλια το ΠΑΣΟΚ και θα σας έλεγα εγώ αν θα ήσασταν στην εξουσία, «γαλάζιοι»… Για ποιον τα λέει ο «πράσινος» σύντροφος; Σίγουρα όχι για τον πρόεδρο…

= Πρωθυπουργικό συμβούλιο: Δεν μιλάει κανείς… Παρευρίσκονται και χαιρετιούνται…
Ναθαναήλ

= Ωραίος ο Καραμανλής. Αφού δεν μπορούν να συνεννοηθούν οι υπουργοί, δεν δικαιούνται να ομιλούν, παρά μόνο να κάθονται…

= Αν κατάλαβα καλά, όλοι οι Έλληνες έχουμε τη δυνατότητα να μεγαλώσουμε δύο παιδιά. Στο τρίτο κολλάμε, όπως φαίνεται, γι’ αυτό οι «γαλάζιοι» μας δίνουν εφάπαξ επίδομα 2.000 ευρώ, για να τα μεγαλώσουμε με βασιλικά μεγαλεία. Κάτι αντίστοιχο έδινε και η Φρειδερίκη πριν από περίπου πενήντα χρόνια. Ένα χιλιάρικο για το κάθε άπορο παιδί.
Πέτρος

= Να σας δώσω εγώ 5.000 ευρώ, κύριε Αλογοσκούφη και κύριε Κακλαμάνη, να μου μεγαλώσετε το τρίτο παιδί. Είναι ντροπή και ξεφτίλα. Αυτές δεν ήταν οι υποσχέσεις που είχατε δώσει στον κόσμο.
Φίλιππος

= Υπάρχει βέβαια κάτι για το οποίο οι Καραμανλικοί χαίρονται περισσότερο από τους Μητσοτακικούς: Ο γκαντέμης μοιράζει παπάκια, ενώ ο Καραμανλής μοιράζει αυτοκίνητα…

= Εδώ 0+0 έκανε 14 στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και εσείς αναρωτιέστε γιατί το 13,5 είναι μεγαλύτερο από το 18,5 στη νέα «γαλάζια» κυβέρνηση. Φίλε Μάρκο Μπόταρη έτσι λογαριάζουν οι «γαλάζιοι»… Μην εξανίστασαι, παρ’ όλο που έχεις δίκιο.

= Το γερμανικό εκλογικό νούμερο τρόμαξε το Μαξίμου. Και όσοι υπηρέτησαν, ξέρουν τι σημαίνει γερμανικό νούμερο στη σκοπιά στον στρατό.

= Σαν το παλιό κρασί, ο Παλαιοκρασάς φαίνεται ότι κέρδισε τη μάχη στο Μαξίμου.

= Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Μετά έρχονται οι γερμανικές εκλογές και η ήττα της Αγγέλας και βάζουμε «γαλάζια» όπισθεν ολοταχώς.

= Ο Σρέντερ κέρδισε στη Γερμανία, «πράσινοι» σύντροφοι, δεν έγινε ο Γιώργος πρωθυπουργός.

= ΠρασινΑΚΗΣ στο προσκήνιο… Μετά την επιτυχία του κόκκινου ΟΣΚΑΡ στη Γερμανία…

# Θέμα της εβδομάδος:
– Ο αγοραστής της ΟΑ Κώστας Αλεξάκης. Νέος, ωραίος, αν έχει και το παραδάκι όλα θα πάνε μια χαρά. Το φιλί της ζωής για την Ολυμπιακή ίσως να έρθει από Αμερική. Όχι σαν τα φιλιά του Αλογοσκούφη, του Βερελή, του Λιάπη, του Πάγκαλου, του Μαντέλη, του Γιάννου που την «έπνιξαν» χωρίς λόγο.

# Πρόσωπο της εβδομάδος:
Όντως είχε μια πολύ καλή παρουσία στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος. ΔΕΘυμίζει σε τίποτα το πέρυσι. Μεστός, ώριμος, με αέρα, ο Γιώργος έδωσε ένα νέο στίγμα πολιτικής από τη συμπρωτεύουσα. Βλέπεις, ο Βαρδάρης στο διάβα του σκορπά αισιοδοξία και χαμόγελα που έλειπαν από το «πράσινο» στρατόπεδο.

#Ο πόλεμος της καρέκλας στο ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε. Φαντάσου να γίνουν και κυβέρνηση, πόσα θύματα θα έχουμε.

#Ποιος θα μας πει πόσοι υπουργάρες και πόσα στελέχη της «γαλάζιας» κυβέρνησης και αντίστοιχα πόσοι πρώην υπουργάρες και στελέχη έχουν τζιπ αγρότη;

…Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ