Μεγάλες οι νύχτες τους

Την τιμητική της είχε η Πέγκυ Ζήνα που συγκέντρωσε τους «γαλάζιους» γλεντζέδες και τους πολιτικούς συντάκτες των αθηναϊκών μέσων, οι οποίοι συνόδευαν τον πρωθυπουργό στην τριήμερή επίσκεψή του στην πόλη. Από κοντά η Γαρμπή και ο Δάντης με… το παλιό του παλτό, που πήραν και αυτοί μεγάλη μερίδα.

Χαμός, πάντως, έγινε στο «Κόκκινο φιλί στο στόμα», όπου οι περιφερειάρχες γλέντησαν με την ψυχή τους παρέα με την πρώην ιδιαιτέρα του Καραμανλή (στο τοπικό πολιτικό γραφείο που διατηρούσε μέχρι τις εκλογές ως βουλευτής Θεσσαλονίκης) και σύζυγο του βουλευτή Κορτσάρη, τη σύμβουλο του Προκόπη Όλγα Βησαράκη. Εννοείται πως το τραπέζι πληρώθηκε από το… περίπτερο του υπουργείου Εσωτερικών.

Οι υπουργοί, αφού «κόπηκαν» απ’ τα βαριά «πολιτιστικά κέντρα», ξέδωσαν στα μπαρ-ρέστοραντ και στα «ιν» κλαμπ της πόλης. Εκείνα που συζητήθηκαν ιδιαίτερα ήταν η δεξίωση του Γκιουλέκα στο «Shark» και το μεταμεσονύχτιο πάρτι της Έλενας Ράπτη στο «Lido», όπου οι Βουλγαράκης, Μεϊμαράκης, Βαρβιτσιώτης και άλλοι χάθηκαν στα σκοτάδια…

Πιο «λάιτ» η Ντόρα, αρκέστηκε να παραστεί σε συνάντηση επιχειρηματιών στο ξενοδοχείο «Κεμπίνσκι», ενώ το Σάββατο έφαγε με φίλους της στον κήπο του «Χάγιατ» (παραδίπλα από τη Μαριέττα Γιαννάκου). Προηγουμένως είχε περάσει από το παλάτι του Γιώργου Ραφτόπουλου, όπου και το γαμήλιο γλέντι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, στο οποίο βρέθηκαν οι Κακλαμάνης, Ρεγκούζας, Βουλγαράκης, Μεϊμαράκης, Ζέτα Μακρή, Αβραμόπουλος, Μαντούβαλος, Παναγιωτόπουλος, Ψωμιάδης και άλλοι.

Η δε ιδέα των Ιωαννίδη και Κιλτίδη αποδείχτηκε πετυχημένη, καθώς η προσέλευση στο ουζερί του «Μύλου» ήταν εντυπωσιακή. Όσο για τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του Νατάσα, αυτοί… κρύφτηκαν στα φτωχόσπιτα των Σταύρου Ανδρεάδη και Αριστοτέλη Θωμόπουλου. Άντε και του χρόνου…


Σχολιάστε εδώ