ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΟΟΥΛ

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του Think Secret, το Photoshop CS 3, λίγους μόνο μήνες μετά την κυκλοφορία της έκδοσης 2, ετοιμάζεται πυρετωδώς. Επίσης δύο ακόμα εφαρμογές της εταιρίας θα κάνουν την εμφάνισή τους τον επόμενο καιρό: Τα Adobe Acrobat 3D και Adobe Full Frame.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή λοιπόν, η Adobe σκέφτεται να παρουσιάσει δύο εκδόσεις, μια κανονική και μια Premium, η οποία θα περιέχει κάποια έξτρα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα αν και η υποστήριξη του Camera Raw 4 φορμά θα βρίσκεται και στις δύο εκδόσεις, μόνο στην Premium θα υπάρχουν οι βελτιώσεις των Vanishing Point και Rotoscoping που πρωτοπαρουσιάστηκαν στην έκδοση 2.

Μεγάλο νέο όμως θα αποτελεί η πραγματοποίηση μιας απαίτησης χιλιάδων χρηστών, και αυτή δεν είναι άλλη από την non-destructive επεξεργασία της εικόνας, η δυνατότητα δηλαδή επέμβασης στα layer χωρίς να αλλοιώνεται το αρχικό υλικό. Αν και όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας της Adobe (Premiere Pro, After Effects) υποστήριζαν την προσθήκη συνεχώς μεταβαλλόμενων εφέ και φίλτρων, κάτι τέτοιο δεν υπήρχε στο Photoshop.

Το Vanishing Point 2 βελτιώνεται αφού θα είναι δυνατό το τύλιγμα αντικειμένων γύρω από πολλαπλές επιφάνειες, η μέτρηση αποστάσεων και την εξαγωγή σε εφαρμογές CAD.

Σε ότι αφορά το Acrobat 3D, πολύ λίγα γνωρίζουμε. Με στόχο την τους χρήστες εφαρμογών CAD, το συγκεκριμένο λογισμικό σκοπεύει να επεκτείνει τις 3D δυνατότητες που πρωτοεμφανίστηκαν στο Acrobat 7.0 Professional.


Σχολιάστε εδώ