Φοβήθηκαν μην ξεφυτρώσουν πολλοί Σγουρίδηδες…

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ φοβήθηκε το ενδεχόμενο η απειθαρχία του Σγουρίδη να λειτουργήσει… μεταδοτικά και να αρχίσει πότε ο ένας και πότε ο άλλος βουλευτής να λένε ότι δεν ψηφίζουν το τάδε ή το δείνα νομοσχέδιο και η καταψήφιση νομοσχεδίων με τα οποία συμφωνεί το κόμμα να γίνουν καθεστώς. Κι άντε μετά να τους… μαζέψεις!

Μεσολάβησε και το κρούσμα με τον Πολύζο της αντίπερα όχθης, που φόβισε ακόμη περισσότερο τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και έτσι τελεσιγραφικά ζητήθηκε από τον Σγουρίδη να προβεί σε… διορθωτική δήλωση, αλλιώς θα είχε την τύχη του Πολύζου!

Ήταν η δεύτερη φορά!

Να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παναγιώτης Σγουρίδης διαφοροποιείται από τη γραμμή του ΠΑΣΟΚ. Στο νομοσχέδιο για την ενοικίαση από το ΕΣΥ Μονάδων Εντατικής Θεραπείας από τον ιδιωτικό τομέα, παρότι ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημ. Ρέππας είχε ειδοποιήσει όλους τους βουλευτές ότι ψηφίζουν υπέρ του νομοσχεδίου, ο Σγουρίδης ψήφισε κατά.
Η αντίδραση αυτή δείχνει την αβεβαιότητα και την ανησυχία που επικρατεί όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στη ΝΔ, και καταφεύγουν οι ηγεσίες τους σε αποκεφαλισμούς, φοβούμενες ή βλέποντας συνωμοσίες…


Σχολιάστε εδώ