Φήμες…

Μετά την έντονη φημολογία για τις ύποπτες δραστηριότητες ενός από τους αντινομάρχες του, ο νομάρχης έχει πάρει και τα μηνύματα και τις κατάλληλες αποφάσεις επ’ αυτού. Περιμένει μόνο να περάσει λίγος καιρός για να κατακάτσει ο σάλος που ξεσήκωσε το θέμα. Η… μπάλα θα πάρει και άλλους αντινομάρχες με παρόμοιες δραστηριότητες στο παρελθόν, που δεν είδαν, όμως, το φως της δημοσιότητας. Η δικαιολογία είναι έτοιμη και είναι και καλή. Ανανέωση εν όψει προεκλογικής χρονιάς και έτσι… μπουγάδα των βρώμικων υποθέσεων. Σε μερικές περιπτώσεις ο Γιώτης εφαρμόζει την τακτική του άσπονδου φίλου του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.


Στα χαρακώματα ο Σάκης

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», υποστηρίζει η λαϊκή θυμοσοφία, αλλά ο «γαλάζιος» πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας, Σάκης Τζακόπουλος, μάλλον τυγχάνει θιασώτης της παροιμίας «το γοργόν και χάριν έχει». Λίγους μήνες μετά την εκδίωξή του από την ΕΥΑΘ, όπου ήταν διευθύνων σύμβουλος, αποφάσισε με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ να ξιφουλκήσει κατά πάντων. Συνέταξε, λοιπόν, υπόμνημα προς τον πρωθυπουργό, το οποίο ασκεί τέτοια κριτική στην κυβέρνηση -και ιδίως στον Σουφλιά- που όμοιά της δεν κάνει ούτε το ΠΑΣΟΚ. Στο υπόμνημα του ΤΕΕ αναφέρεται πως «η Θεσσαλονίκη διέρχεται την πιο υποβαθμισμένη περίοδο της μακραίωνης πολυπολιτισμικής και πλούσιας ιστορίας της», πως «η πόλη βαυκαλίζεται κάθε χρόνο με αορίστως οραματικές εξαγγελίες, χωρίς καμιά εθνική πρωτοβουλία υποστήριξης» και άλλα παρόμοια. Από το… στόχαστρο του μέχρι πρότινος κρατικού αξιωματούχου δεν γλίτωσαν και οι τοπικοί «γαλάζιοι» μεγαλοπαράγοντες, για τους οποίους λέει πως «οι περισσότεροι από αυτούς διαγκωνίζονται όχι για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά για την επικράτησή τους έναντι των άλλων και την ανέλιξή τους στην κεντρική πολιτική σκηνή».
Καλά ξεμπερδέματα, Σάκη, αν και δεν το βλέπω…


Και πένα ο μεγάλος;

Και καλά να υπογράφει με Μοντμπλάνκ (όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι, αλλά και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές πάντα κρατούν το σύμβολο της χλιδής και της επιτυχίας, γιατί αυτός να αποτελέσει εξαίρεση, αφού ΚΑΙ δημοσιογράφος ΚΑΙ υποψήφιος βουλευτής δηλώνει) αλλά ας τον αγοράσει μόνος του. Είναι πιο σικ!

Όχι τίποτε άλλο, αλλά έμαθαν οι αντίζηλοί του πως έθεσε προς συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού, στον οποίο διορίστηκε ως αντιπρόεδρος, θέμα για αγορά πένας Μοντμπλάνκ για να υπογράφει με αυτήν και ξεράθηκαν στα γέλια. Ακόμα το συζητούν εκεί στο SOCIAL… (Να σημειώσουμε πως το αίτημα απορρίφθηκε. Ας ξαναπροσπαθήσει, προτείνοντας την αγορά όχι μίας πένας, αλλά τόσων όσος είναι ο αριθμός των μελών του συμβουλίου. Τότε μάλλον θα περάσει…).


Σχολιάστε εδώ