Κουβέντες παρατρεχάμενων…

Στα «κλου» της κουβέντας η υπόθεση Πολύζου, για την οποία οι «έμπιστοι των υπουργών» έλεγαν πάνω κάτω τα παρακάτω ενδιαφέροντα που σας μεταφέρουμε.

Οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου έκριναν πως το προφίλ του πρωθυπουργού -πριν μάλιστα αυτός ανηφορίσει για τη Θεσσαλονίκη- χρειαζόταν κάποιες πρόσθετες «πινελιές», που θα του προσέδιδαν το στίγμα του σίγουρου για την πολιτική του, του αποφασιστικού και δυναμικού.

Τις τελευταίες ημέρες η «μπίλια γύριζε» απειλητικά, αναζητώντας το εξιλαστήριο θύμα, είπε χαρακτηριστικά ένας που, παριστάνοντας τον… κρουπιέρη, σήκωσε τον τόνο της φωνής του: «Και τη νύφη θα πληρώσει ο… ο… Πολύζος».

Στο ερώτημα «γιατί η θυσία;» οι «δικοί μας» αποφάνθηκαν: Αφενός συμβάλλει στο να χτιστεί το προφίλ του αποφασιστικού πρωθυπουργού και αφετέρου στέλνει το μήνυμα σε όλους να είναι προσεκτικοί και να μη μιλούν κάθε φορά που ένα μικρόφωνο τους κόβει τον δρόμο.

Στο επόμενο ερώτημα «γιατί ο Πολύζος ήταν το ιδανικό θύμα;» σχολίαζαν πως χρειαζόταν κάποιος που δεν θα είχε δυνατότητα αντίδρασης και θα απέφευγε να καταφερθεί κατά του πρωθυπουργού ακόμη και μετά την «καρατόμησή» του.

Όσο για το μέλλον του κ. Πολύζου, όλοι συμφώνησαν πως μέχρι τις δημοτικές εκλογές ο «αποπεμφθείς», αν παραμείνει άλαλος, θα επιστρέψει στο μαντρί.


Σχολιάστε εδώ