Γκρίνιες στον ALPHA και συστάσεις στους… από κάτω

Εκτός από την πρώτη ημέρα (Δευτέρα) τα νούμερα των δύο επόμενων ήταν αρνητικά για το κανάλι και έτσι τροφοδοτήθηκε ένας νέος κύκλος καχυποψίας, εντάσεων και άδικων επιθέσεων προς τους συντάκτες των 700 ευρώ. Από τη μια το νέο λογότυπο του Alpha (που έχει… γείρει από τους σεισμούς και γύρευε πόσο πληρώθηκε) και από την άλλη η ομάδα σχολιαστών Χατζηνικολάου, που δεν έχει δέσει ακόμα, ενώ είναι και φανερή η δυσαρέσκεια μεταξύ τους. Όμως σε αντίθεση με πέρυσι, που και πάλι για ένα διάστημα επικρατούσε το ίδιο κλίμα, υπάρχει πάντοτε ο φόβος του Ν. Ευαγγελάτου, ο οποίος συνδέεται με την ομάδα των Αναστασιάδη, Τριανταφυλλόπουλου και Κακαουνάκη. Ο τελευταίος μάλιστα έχει δηλώσει πως τις Παρασκευές δεν θα εμφανίζεται και θα συμμετέχει ίσως τηλεφωνικά. Οι ισορροπίες δε με την ιδιοκτησία φαίνεται να αλλάζουν καθημερινά.

Επιχειρήθηκε, λοιπόν, στη σύσκεψη της Πέμπτης από στέλεχος των ειδήσεων να μεταφερθεί η ευθύνη στους συντάκτες. Ακούστηκαν για μεγάλο σταθμό, τμήμα ομίλου, ακατανόητα πράγματα του τύπου «είναι η τελευταία σας ευκαιρία», «ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι περιζήτητος», όπως επίσης και κάποιες εκτιμήσεις για το μέλλον του καναλιού. Ο δε Χατζηνικολάου είπε πως δεν είναι δυνατόν να χάνονται θέματα, αναφερόμενος στο πολιτικό ρεπορτάζ.

Με την έναρξη της σεζόν ξεκίνησε και η εσωτερική αντιπαράθεση, προσθέτοντας έναν ακόμη… πονοκέφαλο στον Δ. Κοντομηνά. Όλα θα κριθούν ως το τέλος Δεκεμβρίου… Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως επέστρεψε ο Δ. Μάρκος, ως δημοσιογράφος του δελτίου ειδήσεων, στο κανάλι που ξεκίνησε την καριέρα του ως παρουσιαστής ριάλιτι. Η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στις 12.30 το μεσημέρι στην Κάντζα.


Σχολιάστε εδώ