Προσπαθούν να πάρουν μπροστά

Στην τελευταία μάλιστα συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη αποφασίστηκε η σύσταση κλιμακίων που θα περιοδεύσουν σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα για την πολιτική ενημέρωση των μελών και των φίλων του κόμματος για τα σημαντικά θέματα της τρέχουσας πολιτικής ατζέντας.

Αυτή η κινητικότητα σε συνδυασμό με σειρά εκδηλώσεων που προγραμματίζονται το αμέσως επόμενο διάστημα αναδεικνύουν ότι το ΠΑΣΟΚ άρχισε να βαδίζει σε έναν δημιουργικότερο δρόμο.

Να θυμίσουμε ότι χθες πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η μεγάλη εκδήλωση για την επέτειο των 31 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τους εκλεγμένους γραμματείς και αναπληρωτές γραμματείς των δημοτικών οργανώσεων ανά την Ελλάδα.

Παράλληλα, σε τοπικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η δεύτερη περιοδεία στελεχών του Κινήματος για την ενημέρωση των πολιτών για τα θέματα του ωραρίου και της ακρίβειας στην περιοχή του Φαλήρου, ενώ σήμερα το βράδυ η Δημοτική Οργάνωση Καλαμαριάς οργανώνει την πρώτη της πολιτική εκδήλωση στο REMEZZO, μετά ποτού, μουσικής και πολιτικών τοποθετήσεων.


Σχολιάστε εδώ