Αποστολικά και… άλλα

= Ανα-κάμπτει η ανταγωνιστικότητα.
= Νέο δόγμα Αλογοσκούφη: Μην τρώτε, γιατί ανεβαίνει ο πληθωρισμός.
= Κάντε κράτει «γαλάζιοι» επενδυτές μου, γιατί η Σοφο-κλέους θα ξαναγίνει Σοφο-κλαίους και τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία.
= Αναζητούν ποιος θα πει στο ΠΑΣΟΚ το γνωστό αρσενικό δόγμα: Γιώργο, χάσαμε…
= Παίζουμε αποδόμηση… Παίξτε, παίξτε σύντροφοι…
= Ευτυχώς που δεν ρώτησαν για τα Ελγίνεια Μάρμαρα, γιατί κάποιοι θα έσκαγαν στα γέλια, επειδή υπάρχουν, λένε, παλιές αμαρτωλές ιστορίες.
= Ο Γιώργος έκανε πράξη τη συμμετοχική δημοκρατία, αλλά όσον αφορά την αμφισβήτησή του. Συμμετοχικά…
= Και επειδή κάποιοι δεν κατάλαβαν ποιον θα βραβεύσει ο Αβραμόπουλος για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον τουρισμό, να σας αποκαλύψουμε ότι θα βραβεύσει τον εαυτό του με τον μεγαλοσταυρό σε ειδική τελετή… Τον σταυρό θα του τον περάσει στον λαιμό η Φάνη…
= Άρχισε κόντρα στην Πλάκα. Ησυχαστές εναντίον παλιών κατοίκων… βαβουριάρηδων. Όντως έχει μεγάλη πλάκα το θέμα και το θέαμα. Η συνέχεια στην TV.
= Εδώ ο κόσμος χάνεται και στο ΠΑΣΟΚ αποδομούνται…
= Νέοι και άφθαρτοι θα είναι οι νέοι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ (το ωραίοι δεν ισχύει). Το θέμα είναι, σύντροφοι, πού θα τους βρείτε και, δεύτερον, πέραν του Αλέκου Παπαδόπουλου και δύο-τριών άλλων, οι σύντροφοι που θα κάνουν τις επιλογές διαθέτουν οι ίδιοι τα κριτήρια που βάζουν για τους δημάρχους; Δηλαδή, είναι άφθαρτοι και νέοι; Για πολλούς κρίνοντες αμφιβάλλω.
= Ωραίο το παιχνιδάκι σας με την αποδόμηση, εκσυγχρονιστάδες μου. Αφού αποδομείται καθημερινά τον Γιώργο, ως κύριο γεύμα σας, πήρατε και λίγη σαλάτα εποχής για να αποδομήσετε και τον Καραμανλή.
= Δυστυχώς για τον Γιώργο, η αντιπολίτευση ουσίας που γίνεται από ορισμένους νέους βουλευτές, δεν περνάει ούτε στο site του ΠΑΣΟΚ. Φαντάσου τι γίνεται για τη δημοσιότητά του σε κανάλια και Τύπο. Εκεί να δεις στεγανά…
= Ωραίο το κόλπο με τη φοροδιαφυγή και κυνηγός κεφαλών ο εγγλέζος Γιώργος Αλογοσκούφης. Καβάλα στο μουλάρι του κυνηγά εκείνους που έχει ευνοήσει με σκανδαλώδεις συμβάσεις. Να δούμε, θα τα δώσει στη δημοσιότητα ή θα γίνει πάλι μούγκα.
= Άλα της Μ.ΟΝΤ.Ε.λάκι που θα μας λανσάρει ο ΔΕΚΘ μας από τη Θεσσαλονίκη… Τύφλα να ‘χουν οι μονεταριστές μοντελιστές της Ευρώπης.
= Λαϊκή… ψώρα στο Λαϊκό Νοσοκομείο… Και πού αλλού θα υπήρχε «γαλάζιοι» μου; Στο αριστοκρατικό; Μα, φυσικά όχι.
= ΜΑΤια έβγαζε το νέο ωράριο… από τις κόντρες.
= Για ποιον υπουργό λένε οι «γαλάζιοι» ότι δεν είναι δυνατόν να μας τρελάνει ο τύπος επειδή δεν έχει κουκούτσι μυαλό στο κεφάλι.
= Για ποιον πολιτικό και γιατί λένε ότι προβάρει τον ζουρλουμανδύα οσονούπω;
= Ήταν ζεστός ο καιρός, κάποιοι νόμιζαν ότι είναι ακόμα καλοκαιράκι και άναψε λίγο το θερμόμετρο στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
= Ψάχνουν λένε το Παρατηρητήριο για την ακρίβεια οι καταναλωτές. Μα, εδώ όλη η κυβέρνηση είναι μόνο ένα απέραντο παρατηρητή(ς)ριο…
= Άνθρακες ο θησαυρός στα μεταλλεία του Λαυρίου για τους «πράσινους» συντρόφους…
= Οι εναλλακτικές προτάσεις εξουσίας δεν γίνονται από τις παραλίες, σύντροφοι.
= Σε όνομα μπελάς για τους πρωθυπουργούς εξελίσσεται το Θεόδωρος.
= Το θέμα δεν είναι να τιμήσουμε τους εναπομείναντες εν ζωή υπογράψαντες την 3η του Σεπτέμβρη, αλλά την ίδια την 3η Σεπτέμβρη…
= Αυξήσεις στο ύψος του προϋπολογισμού… θα δώσει ο Αλογοσκούφης. Αλλά ποιου προϋπολογισμού, εκείνου που είναι ο πραγματικός ή του δικού του, του αλλήθωρου;…
= Αρχίζει ο χειμερινός τουρισμός…
= Πολύ ευρηματικοί οι «πράσινοι» σύντροφοι. Αφού ανακάλυψαν τις κλεψύδρες για να χρονομετρούνται, τώρα βρήκαν και πού θα σκοτώνουν τον χρόνο τους. Στο Πολιτικό Συμβούλιο. Και φυσικά θα σκοτώνουν, ως συνήθως, μύγες…
= Να πούμε περαστικά στην υπουργό Φάνη Πάλλη-Πετραλιά για την περιπέτεια της υγείας της. Κάποιοι στο «γαλάζιο» στρατόπεδο τα κατάφεραν, τη μάτιασαν τη Φάνη.
Ανδρέας ο Πρωτόκλητος
= Δεν πάμε καθόλου, μα καθόλου καλά. Ο Αλογοσκούφης τα βλέπει αυτά τα πράγματα;
= Αυτή δεν είναι ΔΕΘ για τους εργαζόμενους, αλλά ΔΕΝ.
= Άνοδο στις τιμές των ακινήτων προβλέπουν οι ειδικοί, αλλά οι ειδικοί γκαλοπολόγοι για το ΑΚΙΝΗΤΟ της Χ. Τρικούπη δεν βλέπουν άνοδο… Κάθοδο και μάλιστα μεγάλη. Από ρετιρέ πήγαμε στο υπόγειο.
= Χαίρονται οι «πράσινοι» σύντροφοι για τις αυξήσεις στα ακίνητα. Είναι, σου λένε οι τύποι, ο μοναδικός τρόπος να πάρει αξία και το ΑΚΙΝΗΤΟ της Χ. Τρικούπη.
= Αν δεν κάνω λάθος, ο κύριος που συναντήθηκε με τον κ. Ορφανό προχθές και μίλησαν για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ήταν ο κύριος Σωκράτης Κόκκαλης, ο γνωστός εθνικός προμηθευτής, που έλεγαν εκείνες τις εποχές οι «γαλάζιοι». Δεν ξέρω αν το κατάλαβε ο κύριος υφυπουργός -δεν στοιχηματίζω- αλλά εγώ το κατάλαβα…
= Τα δίνει όλα στις γυναίκες ο Προκόπης, χρήμα και θέσεις. Εμείς οι άντρες, πάλι με άδεια χέρια μείναμε. Την πατήσαμε Μάρκο, με τα φεμινιστικά του Προκόπη.
= Σε τούτον τον τόπο, για να πας μπροστά, πρέπει να ‘σαι ή ντικιντάκας ή γυναίκα. Εμείς χάσαμε πάλι…
= Τραγωδία στο Ιράκ. Θεέ μου, γιατί όπου φτωχός και η μοίρα του και όπου πιστός το κισμέτ του…
= Τι φοβάται η «γαλάζια» κυβέρνηση; Μα φυσικά μη στραβώσει το καλό κλίμα του τουρισμού και το φάει ο γάιδαρος που η ίδια γνωρίζει ότι είναι χωρίς σέλα.
= Αλτσχάιμερ λένε οι «γαλάζιοι» προύχοντες είχε η ΓΣΕΕ πριν από μερικά χρόνια. Τότε δεν υπήρχαν λένε εργαζόμενοι; Ή ο εκσυγχρονισμός και οι ρόλοι τους τα επικάλυπταν όλα;
= Ποια υπουργός είναι η Βάσια Τριφύλλη της κυβέρνησης; Και για να μην παρεξηγηθώ, μοιάζει με παιγνίδι που είχε η συμπαθέστατη Βάσια στην TV και οδηγεί σε «ραντεβού στα τυφλά» τα θέματα του υπουργείου της.
= Η καταλληλότερη εκδήλωση διαμαρτυρίας για το ΠΑΣΟΚ ήρθε από τον Σημίτη που δεν παρέστη στην εκδήλωση της 3ης του Σεπτέμβρη.
= Διαδηλωτική Αυτόνομη Κίνηση Εργαζομένων. Βαγγέλη, τ’ ακούς;
= Νέα γαλλική παρέμβαση υπέρ της Κύπρου σε εξέλιξη. Η «γαλάζια» κυβέρνηση όμως φαίνεται να το στρίβει α λα γαλλικά.
= Κώτσιο, έπρεπε να έχεις τα κότσια να ζητήσεις συγγνώμη διότι εκείνη την ημέρα είχες όντως αγ(κ)ώνα.

Πρόσωπο της εβδομάδος:
Ως γνήσιος Θεμιστοκλής θα πατάξει τη βία και δεν ακούει τα γνωστά παιδάκια της Ορίτζιναλ, που τον φοβερίζουν. Το θέμα είναι, Ντέμη, να σε ακολουθήσουν και οι άλλοι πρόεδροι και να δώσουν τα στοιχεία «φωτιά» που έδωσες εσύ για τους χουλιγκάνους που πάνε να κατασπαράξουν το ποδόσφαιρο… Μπράβο σου!

? Ποια «πράσινη» κυρία, λόγω χρώματος αλλά και κόμμωσης, τη λένε κομμώτρια;

? Ποιος πρώην υπουργός φώναζε δυνατά από τις παραλίες όπου παραθέριζε, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κληρονομείται; Τα ‘χει τα χρηματάκια του ο λεγόμενος ταμίας και φωνάζει.

Θέμα της εβδομάδος:
Οι καταγγελίες του σοβαρού νομάρχη Γιάννη Σγουρού για την άθλια κατάσταση από άποψη υγιεινής, στα νοσοκομεία και τα γηροκομεία.
Ο Γιάννης της άρσης βαρών θα σηκώσει και το βάρος για τη λύση των προβλημάτων όπως
εκείνος γνωρίζει.

…Των 12 Αποστόλων


Σχολιάστε εδώ