Άλλες Τυπολογίες

o Ανεξήγητη η στάση του ΕΣΡ στην υπόθεση του Planet. Περιμένει ακόμη το υπόμνημα του νέου (συν)ιδιοκτήτη Γ. Πολυχρονίου, αν και ο τελευταίος είχε δεσμευτεί πως θα το καταθέσει ως τα τέλη Αυγούστου. Στο μεταξύ ο σταθμός έχει αλλάξει πρόγραμμα και χαρακτήρα, φέρεται να έχει προσλάβει και νέους εργαζόμενους, ενώ οι απλήρωτοι του ενημερωτικού Planet δεν βρίσκουν ανταπόκριση όσο κι αν απευθύνονται στον Ι. Λασκαρίδη. Κανονικά, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η νομοθεσία, το ΕΣΡ θα μπορούσε να ανακαλέσει έως και την άδεια, εφόσον υπάρχει αλλαγή της φυσιογνωμίας, εκτός από τις δικαστικές αποφάσεις για συντηρητική κατάσχεση ακίνητης περιουσίας ως ένα ποσό, του πρώην (;) ιδιοκτήτη. Ποιος λοιπόν δεν τηρεί τους νόμους;

o Στη θέση του αντιπροέδρου του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης ορίστηκε, με απόφαση της Φ. Πετραλιά, της 12ης Αυγούστου του 2005, ο δημοσιογράφος Δ. Καπράνος. Νέος πρόεδρος ο Κυριάκος Γριβέας, στη θέση του Σωτήρη Σόρογκα.

o Άλλη μια ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα για τις εξελίξεις στη δορυφορική τηλεόραση, αλλά και στα media. Θα τη βρείτε στη διεύθυνση www.sdtv.gr.

o Με τον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής «Στον ιστό της Αράχνης» ο Άρης Σπίνος και οι συνεργάτες του κάνουν μια καταγραφή των ακροδεξιών οργανώσεων που υπάρχουν στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά οι «σφραγισμένες πόρτες» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κέντρο της Αθήνας ανοίγουν και η κάμερα καταγράφει ό,τι βλέπει. Αποκλειστικά βίντεο από τα αρχεία της Ε.Υ.Π. δείχνουν εικόνες από συγκεντρώσεις και πορείες των ακροδεξιών οργανώσεων στην Αθήνα, που τρομάζουν. Η εκπομπή «Στον Ιστό της Αράχνης» και αυτή την Κυριακή στις 19.30 θα προκαλέσει συζήτηση.

o Ελευθέρας για τις κάμερες στον γάμο του Μ. Τριανταφυλλόπουλου. Άγνωστο αν θα δείξει τον γάμο και το κανάλι. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση στο «ΔΕΣ».

o Αφιέρωμα στη μητέρα του Ν. Κακαουνάκη ετοιμάζει η Σ. Διγενή. Στον Alpha ξεκινούν πάντοτε από τα νέα πρόσωπα του καναλιού.

o Με νέα σήματα θα βγει στον αέρα το νέο πρόγραμμα του Alpha. Παραγγέλθηκαν στη Γερμανία.

o Στο Mega είχε την ησυχία του και τον παρακαλούσαν όλοι. Τώρα που εγκατέλειψε το κανάλι για να πάει σε άλλο με περισσότερα λεφτά, βρέθηκε στο μέσον σφοδρής σύγκρουσης ιδιοκτητών και αναγκάστηκε ευθέως να πάρει θέση με την εφημερίδα του, κάτι που δεν του αρέσει καθόλου και άρχισε να γκρινιάζει στον ιδιοκτήτη. Οι παλιοί εργοδότες του πάντως το χαίρονται και χαμογελάνε χαιρέκακα. Και ακόμη δεν άρχισαν τα πολύ δύσκολα.

o Απορρίφθηκε το αίτημα της μειοψηφίας στην Intersat για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Καθώς όμως δεν εγκρίθηκαν όλα τα θέματα, ορίστηκε η σύγκλιση πρώτης επαναληπτικής συνέλευσης των μετόχων στις 13 Σεπτεμβρίου.

o Εξελέγη και το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της PLD Plus Productions, μιας από τις εταιρείες που έχει στενή συνεργασία με τον Alpha. Πρόεδρος είναι ο Διονύσης Παναγιωτάκης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο δημοσιογράφος Πέτρος Μπακατσέλος και μέλη οι Ευγενία Αθανασοπούλου Τσαμούλη και Βασιλική Μπεχλιούλη.

o Στις αρχές Δεκεμβρίου πρέπει να αναμένεται το κουτσομπολίστικο «ΟΚ» από την ΙΜΑΚΟ, με διευθύντρια τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, που έχει και την ευθύνη του «Down Town». Ο Π. Κωστόπουλος αναζητεί διευθυντή σύνταξης για το περιοδικό, ενώ ετοιμάζει το «Real simple» για τον Νοέμβριο. Οι Εκδόσεις Λυμπέρη ετοιμάζουν το «Hello», με τις αδερφές Αυγερινοπούλου στη διεύθυνση, ως το τέλος Νοεμβρίου, ενώ έχουν στα σκαριά ένα ακόμη περιοδικό αρχιτεκτονικής και διακόσμησης.

o Την Τρίτη η κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΙΙΡΑ για την εξεύρεση της εταιρείας μετρήσεων. Η ένωση των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών έβαλε ένα πλαφόν της τάξης των 700.000 ευρώ τον χρόνο για την εταιρεία που θα αναλάβει τη μέτρηση.

o Καλορίζικη, Μάκη, η όμορφη, πολυτελέστατη, με όλα τα κομφόρ έπαυλη στην Εκάλη, όπου θα στεγάσεις τον έρωτά σου με την Κιμ.

o Τέσσερις μήνες ξέχασε η Βουλή την αντικατάσταση των τριών μελών του ΕΣΡ (Μορώνη, Κουράκη, Αυδή). Η θητεία τους έληξε στις αρχές Ιουνίου και υπάρχει η άποψη έγκυρων νομικών Μέσων Ενημέρωσης πως όλες οι αποφάσεις που έλαβε από τότε το συμβούλιο ως σήμερα είναι παράνομες. Αλλά αν δεν είναι συνεπής η Βουλή, γιατί να είναι οι άλλοι;

o Δύο ερωτήσεις για την ΕΡΤ από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Άγγελο Μανωλάκη και Μαρία Δαμανάκη προς τον υπουργό Επικρατείας. Η πρώτη είναι για τη χρηματοδότηση από την ΕΡΤ της παραγωγής της ταινίας «ΑΚΑΜΑΣ». Κατά τον βουλευτή Άγγελο Μανωλάκη, στην ταινία «φωτογραφίζεται ο εθνομάρτυρας Ευαγόρας Παλληκαρίδης ως στυγνός δολοφόνος και εκτελεστής, γεγονός που δεν ανταποκρίνεται στην ιστορική αλήθεια, η οποία εν προκειμένω διαστρεβλώνεται κατά τρόπο άμεσο». Ο βουλευτής ρωτάει με «ποια κριτήρια η ελληνική τηλεόραση χρηματοδότησε τη συγκεκριμένη κινηματογραφική ταινία και ειδικότερα αν έλαβε προηγουμένως γνώση του σεναρίου» και «ποιο είναι το χρηματικό ποσό με το οποίο επιχορήγησε η ΕΡΤ τον κ. Πανίκο Χρυσάνθου για το γύρισμα τη κινηματογραφικής ταινίας ”ΑΚΑΜΑΣ” και αν του έχει καταβληθεί το σύνολο ή μέρος της επιχορήγησης».

o Τη λύση του διαγωνισμού για την προμήθεια του συστήματος εκπομπής της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης (DVB-T) επέλεξε η ΕΡΤ. Η προκήρυξη για την προμήθεια του συστήματος έγινε στις 26 Αυγούστου και οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν ως τις 17 Οκτωβρίου. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από τα ίδια κεφάλαια της ΕΡΤ αναφέρεται στην καταχώριση που έγινε στον Τύπο, ενώ αντιθέτως στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ αναφέρεται πως συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και σε ποσοστό 25% από εθνικούς πόρους.

o Την Τρίτη η κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΙΙΡΑ για την εξεύρεση της εταιρείας μετρήσεων. Η ένωση των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών έβαλε ένα πλαφόν της τάξης των 700.000 ευρώ τον χρόνο για την εταιρεία που θα αναλάβει τη μέτρηση.

o Γιώργος Τράγκας έκανε μια ακριβή μετεγγραφή, από το Alter στον Alpha, όμως οι εργαζόμενοι στο συγκρότημά του όπως και στο Teletime, παραμένουν απλήρωτοι επί δύο μήνες! Η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να δει τους εργαζόμενους της Αθήνας την περασμένη Παρασκευή


«Έφυγε» το Mega
Πρώτο και αυτήν τη βδομάδα το Mega με 20,1%, 3 μονάδες μπροστά από τον ΑΝΤΕΝΝΑ, που έπεσε στο 17%. Τρίτο το Star με 12,5%, χαμηλή τροχιά για τον Alpha με 10,8% έναντι 10,5% της ΝΕΤ. Στο 9,3% το Alter και στο 8,4% τα λοιπά κανάλια. Στο 4,9% η ΕΤ1, στο 2,6% η ΕΤ3, ενώ video παρακολούθησε το 2,2. Απορία, DVD player δεν έχουν οι άνθρωποι του δείγματος της AGB και βλέπουν ακόμη βιντεοκασέτες;

MEGA20,1%19,3%
ANTENNA17%17,6%
Star 12,5%11,2%
Alpha 10,8%11,6%
NET 10,5%11,7%
Alter9,3%9,5%
Λοιπά 8,4%7,8%
ET14,9%5,2%
ET32,6%2,6%
Video2,2%1,9%
Δορυφορικά0,6%0,7%
m.0,9%0,9%
Πηγή: AGB Hellas

o Έψαχναν πολύ καιρό τίτλο για τη νέα πρωινή εκπομπή της Μενεγάκη, αλλά τελικά κρατάνε τον τίτλο «Καφές». Παραπέμπει και στο παλιό πρωινάδικό της στον ΑΝΤΕΝΝΑ, επιλογή που φάνηκε έξυπνη στο κανάλι.

o Νέα σκηνικά και στη ΝΕΤ. Ο Γιάννης Παπουτσάνης, που κάλεσε και τους δημοσιογράφους για να τους δείξει τις αλλαγές που έγιναν, μίλησε και για αλλαγή του μοντέλου, καθώς θα επιλέγονται καθημερινά 5 με 6 μεγάλα θέματα προς ανάλυση. Θα καλείται άραγε καθημερινά και ένας υπουργός στο θέμα της ημέρας; Από αύριο θα το διαπιστώσουμε στον αέρα.

o Σε ασανσέρ εξελίσσεται το μεσημεριανό δελτίο του Alpha εξαιτίας των άλλων αναγκών του προγράμματος, δηλαδή του βολέματος όλων των συνεργατών. Είχε μετακομίσει στη 1.00 το μεσημέρι πριν από δύο χρόνια, αλλά φέτος, μετά την είσοδο της Ελένης Μενεγάκη, έπρεπε να βολευτούν με εκπομπή και οι παρουσιαστές του «Πρωινού κους κους», που θα παραλαμβάνουν απευθείας από την Ελένη Μενεγάκη. Έτσι το δελτίο ειδήσεων πηγαίνει στις 3.00 και δεν θα έχει ανταγωνισμό παρά μόνο από τη ΝΕΤ, που επίσης θα έχει δελτίο στις 3.00 το μεσημέρι.

o Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ακούγεται για τη μεσημεριανή ζώνη της ΝΕΤ 105,8. Δεν προβλέπονται όμως άλλες εντυπωσιακές αλλαγές στο κρατικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα.

o Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στον Επικοινωνία. Σε περίπτωση που δεν τους καταβληθούν οι μισθοί για τον Αύγουστο, ως τις 6 Αυγούστου, οι εργαζόμενοι θα ενημερώσουν την Επιθεώρηση Εργασίας και στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις ο σταθμός θα μεταδίδει μουσική από play list, το μήνυμα της απεργίας και τις διαφημίσεις.


o Ξεπέρασε κάθε μέτρο η υποκρισία μερίδας των δημοσιογραφικών παρατάξεων, αφήνοντας την ΕΣΗΕΑ χωρίς διοίκηση, επιλέγοντας να πάει διακοπές! Υπήρξαν και άλλοι που δεν πήγαν και έδωσαν το παρών στα κανάλια τους, όμως δεν είχαν ούτε λεπτό διαθέσιμο για τους εργαζόμενους της «Απογευματινής», του Flash ή της «Απόφασης», και ενώ ταυτόχρονα έγινε και η μεγαλύτερη μεταβίβαση των τελευταίων ετών, των μετοχών του ΔΟΛ. Μόνο για τη διατήρηση των γραφείων Τύπου έδωσαν μάχες ορισμένες παρατάξεις… Μόνη λύση είναι, εφόσον οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι έδειξαν πρωτοφανή αδιαφορία, η διενέργεια νέων εκλογών.

o Κρίσιμο το δεκαήμερο που «τρέχει» στον Flash. Οι εργαζόμενοι, σε ένδειξη καλής θέλησης, ανακοίνωσαν πως δεν θα προχωρήσουν σε άλλες κινητοποιήσεις, δίνοντας στον Σ. Πουλόπουλο μια ακόμη ευκαιρία. Εκείνος πρέπει να εμφανιστεί στο ΕΣΡ στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ μετέθεσε την ανακοίνωση του ονόματος του νέου ιδιοκτήτη για τις 15 Σεπτεμβρίου. Ως τότε οι δημοσιογράφοι θα εκπέμπουν ένα τροποποιημένο πρόγραμμα, μεταδίδοντας πληροφορίες για την κατάσταση του σταθμού, έχοντας ήδη δείξει με την πολυήμερη απεργία της ΕΤΕΡ πως είναι έτοιμοι για όλα. Η κυβέρνηση από τη μεριά της δεν ασχολείται, όπως άλλωστε και τα κόμματα της Αριστεράς, ενώ το ΕΣΡ θέλει να πει πως δεν είναι δική του ευθύνη η κατάσταση του σταθμού, αν και ήταν το ίδιο όργανο που ενέκρινε προ μηνών τη μεταβίβαση του σταθμού από την Ε. Κόκκαλη στον Σ. Πουλόπουλο. Ο τελευταίος, όπως μάθαμε, επικαλέστηκε και τον πίνακα με τις ζημίες των ραδιοφωνικών σταθμών που δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή στο «Π» για να δηλώσει ότι δεν έχει χρήματα. Κάτι τέτοιο όμως δεν ίσχυε και προ μηνών, όταν το συμβούλιο ασχολήθηκε με τη μεταβίβαση;

o Μπορεί κανείς να εκπέμπει τσόντες στις 9.00 το βράδυ; Η απάντηση είναι δυστυχώς θετική. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Θεσσαλονίκη, με τη μετάδοση δύο πορνοκάναλων όλες τις ώρες, δεν τιμά ούτε τους αρμόδιους υπουργούς, Επικρατείας Θεόδωρο Ρουσόπουλο, Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη, και τον υφυπουργό Τάσο Νεράτζη, αλλά ούτε τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που εκλέγεται στη Θεσσαλονίκη. Και αν κάποιος ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να βρεθεί ο «παροχέας», ας ρωτήσουν τα εμπορικά τμήματα των εταιρειών Vodaphone και TIM και των ημικρατικών OTE και Cosmote. Ποιος καλύπτει τον ιδιοκτήτη λοιπόν; Και επειδή οι δυο αρμόδιες ανεξάρτητες αρχές, ΕΣΡ υπό τον Γ. Λασκαρίδη και ΕΕΤΤ με αντιπρόεδρο τον γνώστη του θέματος Νίκο Κουλούρη, δεν δείχνουν ικανές να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, μήπως πρέπει να το αναλάβει ο Συνήγορος του Πολίτη ή ξανά κάποιος εισαγγελέας;


Αποσύρθηκε ο Λαμπράκης

Ότι αποσύρεται από τα Μέσα φέρεται να είπε ο Χ. Λαμπράκης σε συνάντηση που είχε τον Ιούλιο με κορυφαίο παράγοντα της χώρας, όπως όμως είναι λογικό παραμένει σε αυτά, μέχρι νεωτέρας. Από την ανακοίνωσή του προς το χρηματιστήριο προκύπτει πως επί των 21.479.555 κοινών ονομαστικών μετοχών του που δωρίζει στο Ίδρυμα Μελετών Λαμπράκη διατηρεί, με βάση τη σύμβαση δωρεάς, την επικαρπία όλων των δωρούμενων μετοχών, το δικαίωμα ψήφου αλλά και το δικαίωμα απολαβής των αντίστοιχων μερισμάτων. Συνεπώς το Ίδρυμα Λαμπράκη αποκτάει μόνο την υψηλή κυριότητα των μετοχών και πλέον όλα μετατίθενται στην επόμενη ημέρα.

Η δομή της διοίκησης που θα λάβει το Ίδρυμα, στο καταστατικό του οποίου έγιναν δύο αλλαγές εντός του 2004, είναι καθοριστική, καθώς μαζί με την οικογένεια Λαμπράκη θα έχει πάντοτε το 40% του ΔΟΛ.

o «PRESS ΤΙΜΕ» θα λέγεται η νέα καθημερινή εφημερίδα, που πρόκειται να κυκλοφορήσει με εκδότη – διευθυντή τον Π. Δημητριάδη, που ήταν για χρόνια διευθυντής της «ESPRESSO». Η νέα εφημερίδα θα έχει 80 σελίδες και θα κινηθεί στο ίδιο περίπου είδος ύλης. Να σημειωθεί ότι πρόταση για να αναλάβει διευθυντής απέρριψε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος. Δεν αληθεύουν τέλος οι φήμες που έφερναν τη Γιάννα και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο ως χρηματοδότες της έκδοσης.

o Δύο ακόμη περιοδικά θέλει να προσθέσει στο κυριακάτικο πακέτο του ο «Τύπος της Κυριακής». Θα γίνουν με τη νέα μέθοδο της ανάθεσης του περιεχομένου τους σε τρίτους.

o Ένα ακόμη δωρεάν περιοδικό. Ονομάζεται «τripaki» και διανεμήθηκε την περασμένη Δευτέρα σε περίπου 50 χιλιάδες αναγνώστες στην Αττική και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα μηνιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό, με εκδότη-διευθυντή τον Πάρι Κουρτζίδη, ο οποίος είναι και σύμβουλος έκδοσης των ειδικών εκδόσεων του «Economist» για την «Καθημερινή».

o Νέοι μέτοχοι στην «Ευρώπη». Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στη χθεσινή έκτακτη συνέλευση του Σαββάτου επρόκειτο να αποκτήσουν ποσοστό στο πρακτορείο η εκδοτική εταιρεία του Κώστα Γιαννίκου, το «Θέμα» και μία ακόμη ιταλική εταιρεία. Μία επίσης ιταλική εταιρεία χτυπάει την πόρτα του Άργους.

o Μια λεπτομέρεια από τη συνέντευξη του Γ. Κουρή την προπερασμένη βδομάδα στον Ταύρο. Χαρακτήρισε φίλους τους Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και Θέμο Αναστασιάδη, που μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν, και μικροκόντρα την αντιπαράθεση με τον
Μ. Κυριακού.

o Στις 19 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το ανανεωμένο «Έθνος». Η νέα μορφή της εφημερίδας ήταν έτοιμη, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από τις αρχές του καλοκαιριού, όμως λόγω των εσωτερικών τριβών δεν δόθηκε η εντολή για την υλοποίησή της. Η εφημερίδα θα ξεκινήσει και έναν νέο γύρο προσφορών, ενώ εκτός από την πρόσληψη του Γ. Ταμπάκη δεν θα πρέπει να αποκλείονται και άλλες αλλαγές στη δομή της εφημερίδας.

o Ακόμη 3 νέοι διαγωνισμοί, εκτός από εκείνον για τις επαρχιακές εφημερίδες, από το υπουργείο Επικρατείας. Ο πρώτος είναι για τη δημιουργία «συστήματος πολλαπλής καταγραφής, επεξεργασίας και χαρακτηρισμού των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών», με συνολικό προϋπολογισμό 263.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Το έργο χρηματοδοτείται κατά 75% από το πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας και κατά 25% από εθνικούς πόρους. Ο δεύτερος είναι για τη διάσωση του αρχειακού υλικού της κρατικής ταινιοθήκης και τη μετατροπή του σε ένα χρηστικό αρχείο βασισμένο σε σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες. Το υλικό της Αναθέτουσας Αρχής υπολογίζεται στα 935 Km αρχειακού φιλμ (διάρκειας μεγαλύτερης των εξακοσίων ωρών και περιλαμβάνει ντοκουμέντα της ελληνικής ιστορίας του 20ού αιώνα. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 750.000 ευρώ και το έργο εντάσσεται στη δημιουργία του Εθνικού Οπτικοακουστικού Αρχείου. Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν ως τις 7 Οκτωβρίου του 2005. Ο τρίτος είναι ανοικτός διαγωνισμός για την «προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής για τις ανάγκες προετοιμασίας του Εθνικού Οπτικοακουστικού Αρχείου», συνολικού προϋπολογισμού 88.000 ευρώ, με ΦΠΑ. Καταληκτική ημερομηνία η 19η Σεπτεμβρίου.


? Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει τελικά η εφημερίδα των μικρών αγγελιών των Λαμπράκη- Μπόμπολα – Κοντομηνά, καθώς φαίνεται πως ξεπεράστηκαν τα εμπόδια. Ταυτόχρονα προετοιμάζεται και η αντίστοιχη έκδοση της «Καθημερινής», χωρίς ακόμη να προσδιορίζεται ο χρόνος έκδοσης.

? Στα 2.349.340 ευρώ αύξησε τα κέρδη προ φόρων η Syned, το 2004, από 1.537.580 ευρώ το 2003. Οι συνολικές ζημίες της μειώνονται πλέον σε 4.818.270 ευρώ, από 6.289.424 ευρώ. Ο τζίρος της ανήλθε σε 15.58.358 ευρώ το 2004, έναντι 15.586.197 ευρώ το 2003. Ταυτόχρονα, κέρδη προ φόρων ύψους 337.097 ευρώ εμφανίζει το 2004 μια ακόμη εταιρεία του ομίλου NetMed, η NetMed διαχειριστικές & συμβουλευτικές υπηρεσίες, έναντι ζημιών 770 ευρώ στην προηγούμενη χρήση, με αποτέλεσμα οι συνολικές ζημίες να μειώνονται από 2.129.877 ευρώ σε 1.917.013 ευρώ. Ο τζίρος της εταιρείας ανήλθε σε 2.239.995 ευρώ, έναντι 2.174.752 ευρώ το 2003. Ακόμη νέο πρόσωπο στο ΔΣ της Multichoice είναι ο Σ. Λοϊζίδης στη θέση του Ι. Αβραμίδη. Τέλος, η NetMed ανακοίνωσε πως πρόσθεσε στο μπουκέτο της Nova το Μακεδονία TV, στη θέση 76.


Σχολιάστε εδώ