Οι επιδιώξεις του Άκη

Παράλληλα, ο Άκης επρόκειτο να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ και η ευρωπαϊκή Αριστερά στα επόμενα χρόνια, τον οποίο προσδιορίζει ως ενδιάμεσο στις στρατηγικές της νεοφιλελεύθερης διακυβέρνησης απ’ τη μια και της συμβιβαστικής σοσιαλδημοκρατίας από την άλλη.

Στη συνάντηση προσκλήθηκαν να μετέχουν οι βουλευτές κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ και κομματικά στελέχη που βρίσκονται κοντά στον πρώην υπουργό, ενώ θα κάνουν την εμφάνισή τους και συνεργάτες του από την υπόλοιπη χώρα (Κοτσακάς κ.ά.). Έμαθα, μάλιστα, πως τα όσα ετοίμασε να πει ο Άκης θα αποτελέσουν το πρόπλασμα της διακήρυξης της «κοινωνικής Αριστεράς», που θα πάρει την οριστική της μορφή τον Οκτώβριο, οπότε και πρόκειται να οργανωθεί στη Θεσσαλονίκη συνάντηση με τη συμμετοχή ευρωπαίων αριστερών πολιτικών και προσωπικοτήτων της πέραν του ΠΑΣΟΚ αντιπολίτευσης από την ημεδαπή (Κωνσταντόπουλος κ.λπ.).

Στο επόμενο φύλλο θα έχουμε ρεπορτάζ για το τι ακριβώς διημείφθη, ποιοι πήγαν, ποιοι δεν πήγαν και ποιοι κρύφτηκαν για να μη δώσουν αφορμή…


Σχολιάστε εδώ