Κόντρα διοίκησης Ολυμπιακής με τον υπουργό Μεταφορών!

Όλα τα ‘χε η Ολυμπιακή, η διαφωνία μεταξύ της διοίκησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών και της ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών έλειπε… για να βουλιάξει ακόμη γρηγορότερα το… καράβι! Η διαφωνία προέκυψε με αφορμή την απεργία που έχει κηρύξει για μεθαύριο Τρίτη η Ένωση Ιπτάμενων Φροντιστών, η οποία ασφαλώς θα αναστατώσει τα δρομολόγια και θα προκαλέσει νέο κύμα οργής της κοινής γνώμης, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που η τουριστική κίνηση είναι ακόμη σε υψηλά επίπεδα. (Ήδη μια γεύση μπορεί να πάρει κανείς με τα όσα έζησαν επιβάτες, όπως καταγράφονται στη σελίδα 11).

Η διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών πήρε την απόφαση να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να ζητήσει να κηρυχθεί παράνομη η απεργία.

Μόλις πληροφορήθηκε την πρόθεση αυτή ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλης Λιάπης αντέδρασε, διαμηνύοντας στη διοίκηση να αφήσει να γίνει η απεργία και να μην προσφύγει στα δικαστήρια, η διοίκηση όμως δεν συμφώνησε και αυτό έχει οδηγήσει σε κρίση.

Τι θα γίνει, άγνωστο αυτήν τη στιγμή, που γράφεται το ρεπορτάζ. Δεν αποκλείεται να υπάρξει παρέμβαση του Μαξίμου, άγνωστο όμως προς ποια κατεύθυνση, όταν μάλιστα είναι δύσκολο να μείνει εκτεθειμένος ο ξάδελφος του πρωθυπουργού.


Σχολιάστε εδώ