Όλα του Βούγια… δύσκολα

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης θα απασχολήσουν ο φθινοπωρινός προγραμματισμός, η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και θέματα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο τραπέζι είναι βέβαιο πως θα πέσουν τόσο το θέμα της διαγραφής των Γ. Τανιμανίδη και Ν. Τσαρούχα όσο και η πρωτοβουλία των τεσσάρων για ενιαία κάθοδο της αντιπολίτευσης στις δημοτικές εκλογές του 2006.

Μαθαίνω πως ο Σπύρος προετοιμάζεται να απαντήσει στην κριτική που αναμένεται να του ασκηθεί και πως οι απαντήσεις του θα είναι ανάλογες των επικρίσεων, αλλά και αυτού που θα τις διατυπώσει. Πάντως ο ίδιος δεν προτίθεται να ρίξει λάδι στη φωτιά, αρκούμενος στη δήλωση πως θεωρεί λήξαν το θέμα της διαγραφής των δύο δημοτικών συμβούλων.

Από τη δική τους πλευρά, οι αποπεμφθέντες Τανιμανίδης και Τσαρούχας επιχειρούν να «δικαιωθούν» μέσω της Νομαρχιακής Επιτροπής, στην οποία θα τεθεί το θέμα τους. Λένε πως εξασφάλισαν την υποστήριξη των Τσοχατζόπουλου και Βενιζέλου. Καλά ξεμπερδέματα.


Σχολιάστε εδώ