Μια επιστολή από τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Λιάσκο

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας μας, την περασμένη Κυριακή (14 Αυγούστου 2005), από τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Αναστάσιο Λιάσκο, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:

«Αγαπητέ κύριε Κουρή,

Όπως σας ανέφερα και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε στις 16 Αυγούστου 2005, σε δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΑΡΟΝ” της 14ης Αυγούστου ’05 με τίτλο” οι κοτεροθαμώνες, οι μιζαδόροι και οι… εκβιαζόμενοι” ο συντάκτης του δημοσιεύματος αναφέρεται ονομαστικά στο πρόσωπό μου κατηγορώντας το Γραφείο μου για διαφθορά (προμήθεια 20%) συσχετίζοντας το όλο θέμα με τον πρώην διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου μου.

Επειδή και στο παρελθόν υπήρξαν στην εφημερίδα σας ανυπόστατα δημοσιεύματα που με αφορούσαν και επειδή το συγκεκριμένο δημοσίευμα θίγει ευθέως την τιμή και την υπόληψή μου εφ’ όσον είμαι το μόνο μέλος της κυβέρνησης που κατονομάζεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας σας που αναφέρεται σε αόριστες περιπτώσεις κυβερνητικής διαφθοράς, ζητώ να καταθέσετε τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα αναγραφόμενα στο δημοσίευμα.

Όσον αφορά στην υπόθεση του πρώην διευθυντή του Γραφείου μου σας υπενθυμίζω ότι μετά από καταγγελία επιχειρηματία ότι ”άφησε να εννοηθεί πως ζητούσε ανταλλάγματα για προώθηση υποθέσεώς του”, ζήτησα την παραίτησή του, απέστειλα το θέμα στον εισαγγελέα και το δημοσιοποίησα ο ίδιος με συνέντευξη Τύπου. Για το θέμα αυτό με συνεχάρη με δημόσια δήλωση ακόμα και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, αρμόδιος συντονιστής κ. Παπουτσής.

Μετά τα παραπάνω και επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι η αποκατάσταση του οποιοδήποτε θιγομένου με ΑΔΙΚΟ τρόπο είναι υπόθεση του ίδιου του μέσου ενημέρωσης που τον έθιξε αλλά και επειδή θεωρώ ότι ως έντιμος άνθρωπος δεν ανέχεστε τη σπίλωση ενός πολιτικού, επικαλούμαι την παρέμβασή σας στο θέμα αυτό».

Σημ. «Π»: Έχει ενδεχομένως δίκιο να παραπονιέται ο υφυπουργός Α. Λιάσκος. Όμως όλα ξεκίνησαν από τον διευθυντή του Γραφείου του, τον οποίο, όπως και ο ίδιος και σήμερα βεβαιώνει, τον έδιωξε και έστειλε τις εναντίον του καταγγελίες στον Εισαγγελέα. Επομένως, αν είχε προσέξει στην επιλογή του διευθυντή του, καμία αναφορά δεν θα γινόταν στο όνομά του. Όταν μάλιστα τίποτα προσωπικά για τον υφυπουργό δεν έχει ειπωθεί.


Σχολιάστε εδώ