Με τα τα λεφτά του ΟΤΕ φτιάχνει αντι-ΟΤΕ ο Σ. Κόκκαλης

Πριν από μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε ότι εξαγόρασε από τις Μινωϊκές Γραμμές το 18,04% της Forthnet, της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας στον χώρο του Internet στην Ελλάδα, με 300.000 συνδέσεις.

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα διευκρινίστηκε από την Intracom ότι η θυγατρική της εταιρεία Databank είχε αγοράσει ένα επιπλέον 2,492%, γεγονός που ανεβάζει τη συμμετοχή του ομίλου της Intracom σε 20,5%. Τα σενάρια που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για επιδίωξη της Intracom να αποκτήσει πλειοψηφικό πακέτο της Forthnet, μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Στο χθεσινό Βήμα δημοσιεύθηκε είδηση για την απόκτηση του 100% της Hellas On Line, τρίτης εταιρείας σε αριθμό συνδρομητών, από την Intracom.

Οι κυκλωτικές κινήσεις της Intracom φαίνεται να στοχεύουν τα κομμάτια «φιλέτο» του ΟΤΕ – του πρώην βασικού του «συνεργάτη», για τον οποίο, ως προμηθευτής του, είχε την πολυτέλεια να γνωρίζει πολλές εμπιστευτικές πληροφορίες.

Η Intracom προσπαθεί με φθηνό τρόπο να αγοράσει συνδρομητές σε ευαίσθητες περιοχές -στην παροχή υπηρεσιών φωνής και παροχής internet- περιοχές στις οποίες παραδοσιακά κυριαρχεί ο ΟΤΕ.


Σχολιάστε εδώ