Ανακρίσεις για τη… Σιβηρία!

Έτσι, λοιπόν μόλις διάβασε τα σχετικά αποκλειστικά δημοσιεύματα του «Π» ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ποινικής Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλος επικοινώνησε με τον βοηθό του, στον οποίο και έδωσε εντολή να διατάξει προκαταρτική εξέταση…

Και πράγματι, η υπόθεση ανετέθη στον Εισαγγελέα κ. Λογοθέτη, για επείγουσα έρευνα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, τζάμπα τελικά πήγαν οι καθυστερήσεις, το… κατενάτσιο που κάνει η Διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας, καλύπτοντας τους προκατόχους προέδρους, ευελπιστώντας να τύχει της ίδιας πολιτικής και από τους διαδόχους της.

Σίγουρα θα έρθουν στο φως όλα τα απόκρυφα στοιχεία αυτής της εξωφρενικής επένδυσης! Πόσα δισεκατομμύρια πήγαν στράφι και για ποιον λόγο, γιατί δεν είναι κανείς αφελής να πιστεύει ότι η Εμπορική Τράπεζα κάθισε και αναζήτησε σε ποιο μέρος του κόσμου θα επενδύσει και επέλεξε τις… στέπες!

Και κατά της Χόχτιφ

Όμως σε μπελάδες βάζει ο κ. Παπαγγελόπουλος και τη «Χόχτιφ», που νόμισε ότι οι Γερμανοί εξακολουθούν και σήμερα να έχουν το πάνω χέρι…, όπως και επί Κατοχής.

Η άρνηση της Χόχτιφ να επιτρέψει οικονομικό έλεγχο, οχυρωνόμενη πίσω από τη σύμβαση, προκάλεσε την επέμβαση του Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε επείγουσα προκαταρτική εξέταση.

Είναι σίγουρο ότι η εισαγγελική παρέμβαση θα βγάλει λαβράκια… Η Χόχτιφ με την άρνησή της κάτι επιδιώκει να κρύψει, αλλιώς δημοσίως θα έλεγε ότι τα βιβλία μας είναι στη διάθεσή του οποιουδήποτε!


Σχολιάστε εδώ