Polity, όπως Πειραιώς Πολιτεία, όπως Πανταγιάς!

Μόλις τέσσερις μήνες μετά τις χαμένες για το ΠΑΣΟΚ εκλογές, ένας εκ των στενών συνεργατών του Κώστα Σημίτη συνέστησε τη δική του εταιρεία. Στις 27 Ιουλίου 2004 δημιουργήθηκε η Polity, έχοντας τον Γιώργο Πανταγιά στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου με μετοχικό κεφάλαιο σχετικά υψηλό, 200.000 ευρώ.

Ο σκοπός της Polity είναι πολυεπίπεδος. Θέλει να κινηθεί από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τους ΟΤΑ ως και το Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Αναλυτικά μεταξύ των σκοπών της εταιρείας είναι «η επιστημονική παροχή συμβουλών και υπηρεσιών στους τομείς οργάνωσης, αναδιοργάνωσης, διαχείρισης, ελέγχου και εφαρμογών τεχνολογίας σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, φορείς του Δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και η παροχή υπηρεσιών Συμβούλου Διοίκησης και Ανάπτυξης για τον δημόσιο τομέα και διαχείρισης και αξιολόγησης προγραμμάτων». Ακόμη η «έρευνα και ανάπτυξη επιχειρηματικών δράσεων, η διεξαγωγή μελετών σκοπιμότητας, η εκπόνηση business plan και marketing plan, η διεξαγωγή ερευνών αγοράς, μετρήσεων τάσεων της κοινής γνώμης, η αγορά χρόνου στα ΜΜΕ,

η προβολή στο διαδίκτυο και οι εν γένει δράσεις προώθησης και προβολής προϊόντων και υπηρεσιών». Επιπροσθέτως, η «συνεργασία με επιτροπές, ιδρύματα και εν γένει εκπαιδευτικά κέντρα και σχολές, φορείς και κλαδικές οργανώσεις του εσωτερικού και εξωτερικού». Τέλος, «η επεξεργασία, ο σχεδιασμός και ο καθορισμός στρατηγικής επικοινωνίας φυσικών προσώπων και νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και Οργανισμών Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η ανάληψη προγραμμάτων επικοινωνίας, δημοσιότητας και διαφήμισης».

Στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν οι Ιωάννης Σουλελές (επιχειρηματίας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας), Ιωάννης Οικονόμου (γεωπόνος και αντιπρόεδρος), Γιώργος Πανταγιάς (σύμβουλος επικοινωνίας και διευθύνων σύμβουλος) και ακόμη οι Ευθύμιος Τσώνας (καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος) και Γεωργία Σουλελέ (ψυχολόγος και μέλος της εταιρείας). Η έδρα της είναι στην οδό Β. Σοφίας 67 και την εκπροσωπούν οι Ι. Σουλελές και Γ. Πανταγιάς.


Σχολιάστε εδώ