H Xόχτιφ δεν θέλει έλεγχο

Και γιατί όχι, αφού η σύμβαση παραχώρησης είναι λεόντειος υπέρ της, πέραν των όσων θα μπορούσαμε να πούμε, ότι έφτιαξαν ένα αεροδρόμιο χωρίς χρώμα που να θυμίζει Ελλάδα, χωρίς πάρκινγκ κάτω από το κεντρικό κτίριο, για να μην κάνουν εκσκαφές, χωρίς διαδρόμους με ταινίες για να καλύπτονται οι μακρές αποστάσεις, όπως συμβαίνει σ’ όλα τα αεροδρόμια, ακόμη και σε εκείνα που φτιάχτηκαν στη δεκαετία του ’80.

Τα αναφέρουμε απλώς για λόγους… ιστορικούς…

Οι Γερμανοί, λοιπόν, που έχουν βρει την Ελλάδα «παχιά αγελάδα» και την αρμέγουν ανεξέλεγκτα, δεν δέχονται κανέναν έλεγχο!

«Γερμανική κατοχή» στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών! Αρνείται η Χόχτιφ τη δημιουργία υπηρεσίας εσωτερικού ελέγχου, ενώ δημιουργεί πρόβλημα και στην προσπάθεια εισαγωγής του «Ελευθέριος Βενιζέλος» στο χρηματιστήριο.

Οι Γερμανοί προσπαθούν να μπλοκάρουν και τις δύο διαδικασίες χρησιμοποιώντας, εκτός από ένδικα μέσα, διάφορα προσχήματα. Ως συνέπεια αυτού έχουμε να διατηρείται η αδιαφάνεια περί των οικονομικών του αεροδρομίου και ταυτόχρονα να μην προχωρεί η εισαγωγή του αεροδρομίου στο ΧΑ.


Σχολιάστε εδώ