Επισκέψεις χωρίς αντίκρισμα

Προγραμματίζουν έναν αγώνα δρόμου, με πληθώρα συναντήσεων, πολλές ομιλίες και ακόμη περισσότερες δηλώσεις, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τελικά κανένα μήνυμα πέραν του ότι: «Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ περιόδευσε στους νομούς τάδε και δείνα, συναντήθηκε με αυτούς και τους άλλους, τους παρουσίασε τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους και αναχώρησε για την πρωτεύουσα».

Αυτό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε τους νομούς Πιερίας και Πέλλας, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα που μορφοποιήθηκε μόλις το πρωί της ίδιας ημέρας και κάνοντας ακόμη και τους βουλευτές της περιφέρειας να μην ξέρουν αν θα πρέπει να πάνε και πού (πόσο μάλλον τα στελέχη και οι απλοί πολίτες, οι οποίοι μόνο την επόμενη μέρα θα πληροφορήθηκαν πως την προηγούμενη πέρασε από το… σπίτι τους ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ). Ο Γιώργος έφτασε πρωί στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πήγε οδικώς στον δήμο Λιτοχώρου (στην έδρα του «πράσινου» Γιώργου Παπαθανασίου, ο οποίος μάλλον «έβαλε πλώρη» για τη νομαρχία της Πιερίας), όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους τουριστικών φορέων του νομού (ένωση ξενοδόχων, ιδιοκτήτες κάμπινγκ, αλλά και ενοικιαζόμενων δωματίων).

Μετά τη συνάντηση έκανε δηλώσεις και στη συνέχεια αναχώρησε για την Κατερίνη, όπου έκανε βόλτα στον πεζόδρομο και στο εμπορικό κέντρο της πόλης, συνομιλώντας με πολίτες και εμπόρους.

Στη 1 το μεσημέρι πήγε στο Επιμελητήριο Πιερίας, όπου συζήτησε τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου με εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων και στις 2 «πετάχτηκε» στο Εργατικό Κέντρο για να συναντηθεί με τη διοίκησή του.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναχώρησε για τον νομό Πέλλας, όπου στις 4.30 το απόγευμα πήγε στον δήμο Κύρρου για να ξεναγηθεί στην Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών και Ομάδων Παραγωγών (ΚΑΣΟ). Ακολούθως έφυγε για την Έδεσσα, όπου επισκέφθηκε τον δήμαρχο και μίλησε στο δημοτικό συμβούλιο.


Σχολιάστε εδώ