Ανοίγουν οι λογαριασμοί της Μπουρμπούλια στην Ελβετία!

Ως γνωστόν, οι ελληνικές δικαστικές αρχές είχαν υποβάλει σχετικό αίτημα και προχθές έγινε γνωστό ότι οι Ελβετοί συναίνεσαν να ανοίξουν οι λογαριασμοί, σύμφωνα με πληροφορίες από εγκυρότατες πηγές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν εντοπισθεί δύο λογαριασμοί, ένας στο όνομα της ανακρίτριας, που ως γνωστόν αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, και ένας της αδελφής της.

Θυμίζουμε ότι η κ. Μπουρμπούλια την περίοδο που χειριζόταν ως ανακρίτρια τις 28 υποθέσεις που αφορούσαν το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και τις οποίες της είχε «χρεώσει» -όχι τυχαία, όπως αποδεικνύεται- ο τότε προϊστάμενος του Πρωτοδικείου κ. Ν. Βαζαίος, που εμπλέκεται κι αυτός στο κύκλωμα της διαφθοράς, είχε ταξιδέψει για… εκδρομή στην Ελβετία μαζί με τον δικηγόρο των κατηγορουμένων κ. Κουμεντάκη, για τον οποίο έχει επανειλημμένα γραφεί ότι είχε ερωτικό δεσμό μαζί της! Ήδη κυκλοφορούν πολλά ονόματα προσώπων που φέρονται να έχουν καταθέσει χρήματα στους λογαριασμούς της Μπουρμπούλια! Είναι βέβαιο ότι το άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελβετία θα σπείρει πανικό σ’ όλους εκείνους τους δικηγόρους και δικαστές, που είχαν… συνεργασία με τη νεαρά και όμορφη ανακρίτρια και κατέθεταν χρήματα στους λογαριασμούς της ως… μεσολαβητές!΅Χαρακτηριστική είναι η φράση παράγοντα της Δικαιοσύνης, που μόλις πληροφορήθηκε την άδεια των Ελβετών για άνοιγμα των λογαριασμών, προέβλεψε ότι «θα διαταραχθεί η ισορροπία του συστήματος»! Πληροφορίες από το περιβάλλον της κ. Μπουρμπούλια αναφέρουν ότι θα προσπαθήσει να μπλοκάρει το άνοιγμα των λογαριασμών με διάφορες δικαστικές ενέργειες.


Σχολιάστε εδώ