Τυπολογίες

o Πέρασαν ήδη σχεδόν 50 ημέρες από τη λήξη της θητείας των μελών του ΕΣΡ Μορώνη, Αυδή και Κουράκη, αλλά η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής ακόμη να κινηθεί για να προτείνει νέα πρόσωπα. Άραγε δεν υπάρχει συμφωνία στα πρόσωπα και εκτίθεται η Βουλή από την καθυστέρηση;

o Στην κατάθεση τροπολογίας κατάργησης του νόμου 3021 ίσως οδηγηθεί η κυβέρνηση. Η ερμηνευτική εγκύκλιος που καταργεί επί της ουσίας τη διαδικασία έκδοσης των πιστοποιητικών δείχνει να μην αρκεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

o Νέες τριβές στη διοίκηση της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου επιφέρει η παραίτηση του μέλους της Ελεγκτικής Επιτροπής Χριστίνας Πυροβολάκη, φορέα αρμόδιου για τον έλεγχο των οικονομικών πεπραγμένων της Ένωσης. Τη στάση του ΔΣ έναντι των οικονομικών στηλιτεύει με σχετική επιστολή του και ο ανταποκριτής Ζαν Κοέν, καλώντας την πρόεδρο της Ένωσης Κάκια Παπαδοπούλου να «συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση». Η πρόεδρος σε επιστολή της προς τη Χ. Πυροβολάκη αναφέρει ότι δεν υπέβαλε «γραπτή αίτηση» για να δει «τα πρακτικά του ΔΣ όπως και τα οικονομικά πεπραγμένα παρελθόντων ετών, παρά τις προφορικές διευκρινίσεις» που της έδωσε.

o Κλείνει το «Men», το ιστορικό ανδρικό περιοδικό από τον ΔΟΛ. Η απόφαση αυτή είχε και ενδιαφέρουσες συνέπειες, όπως για παράδειγμα τη μεταφορά θεμάτων και συνεντεύξεων εσωτερικά, εντός οργανισμού. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, για παράδειγμα, είχε δώσει συνέντευξη στο ανδρικό περιοδικό, και μάλιστα είχε φωτογραφηθεί αναλόγως. Η συνέντευξή του όμως βγήκε την περασμένη εβδομάδα στο «ΒΗΜΑgazino» και φυσικά ο ίδιος δεν αντέδρασε μόλις του είπαν πως το ανδρικό περιοδικό θα κλείσει…

o Συνεχείς οι απεργιακές κινητοποιήσεις στο Teletime της Πάτρας, όπου οι εργαζόμενοι όχι μόνο δεν παίρνουν τους μισθούς τους, αλλά δέχονται και απειλές από τον Γιώργο Τράγκα. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλουν οι συνδικαλιστικές ενώσεις των εργαζομένων στο κανάλι που κήρυξαν τις απεργιακές κινητοποιήσεις και έχουν επαφές με φορείς της πόλης για να καταδικαστεί η ιδιοκτησία.

o Απεργία και στο ραδιόφωνο του δήμου Ηρακλείου, Επικοινωνία FM. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν τους μισθούς τους.

o Το παλεύουν οι ραδιοερασιτέχνες. Τριμελής επιτροπή των ραδιοερασιτεχνών, αποτελούμενη από τους Κώστα Μαλάτο, Παναγιώτη Κορωνιό και Κυριάκο Ρεγγλίτη, θα ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα για το αίτημά τους περί απόκτησης άδειας ραδιοφωνικού σταθμού.

o Νέα νίκη της NetMed έναντι του Ιδρύματος Ωνάση. Πριν από έναν μήνα το Ίδρυμα Ωνάση έχασε την υπόθεση της συνδρομητικής τηλεόρασης και στο βρετανικό Εφετείο, στο οποίο είχε προσφύγει μετά την αρνητική για εκείνο απόφαση της διαιτησίας, όπως είχε αποκαλύψει το «Π». Το Ίδρυμα διεκδικούσε μέσω της Alpha Digital Synthesis την απόκτηση του 20% από την εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης NetMed NV.

o Το μεικτό ποσό των 174.800,19 ευρώ έλαβε ο γενικός διευθυντής και μέλος του ΔΣ των Εκδόσεων Λυμπέρη Κωνσταντίνος Κορλέτης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Λυμπέρης το μεικτό ποσό των 165.076,91 ευρώ για το διάστημα από 1/1/2004 έως 31/12/2004. Στα ανεξάρτητα-μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ Πέτρο Παπαγεωργίου και Απόστολο Παπαδόπουλο καταβλήθηκε το μεικτό ποσό των 18.816 ευρώ ετησίως. Η γενική συνέλευση ενέκρινε τους μισθούς της προηγούμενης περιόδου όπως και για το 2005, για αμοιβές και παροχές 15.000 ευρώ μηνιαίως (μεικτά) στον Α. Λυμπέρη και 11.872,91 ευρώ στον Κ. Κορλέτη.

o Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Alpha Θεσσαλονίκης 96,5. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Παναγιώτης Σκόντζος, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Νικολαΐδης και μέλη οι Δημήτρης Τρικαλιώτης και Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

o Στις 28 Ιουλίου 2005 ορίστηκε η επαναληπτική γενική συνέλευση της Intersat με πλήθος θεμάτων. Από την έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2004 έως και την αλλαγή της επωνυμίας και της έδρας της εταιρείας, την έγκριση εκλογής νέων μελών ΔΣ και το πρόγραμμα… «νέου σχεδιασμού».

? Κουίζ: Ποιες είναι οι δύο παρουσιάστριες που έκλεισαν η πρώτη μισθό 30.000 ευρώ και η δεύτερη 19.000 ευρώ για να ανανεώσουν την καθημερινή συνεργασία τους με την ΕΡΤ; Μήπως είναι πολλά τα χρήματα; Μήπως όμως και πάλι δεν θα μάθουμε, διότι η νέα ηγεσία της ΕΡΤ δεν δίνει στοιχεία επικαλούμενη νεφελώδεις αποφάσεις της αρχής προσωπικών δεδομένων, λες και δεν πρόκειται για δημόσιο χρήμα;


«Ήμαστε με τον Αγγελόπουλο σε μια ταβέρνα, στον ”Αχιλλέα”, στο Χαλάνδρι και απλώς κράτησε το βιβλίο μπροστά μου. Μάλιστα, μου ανέφερε ότι υπάρχει το όνομά μου μέσα στο βιβλίο και ότι είναι το μοναδικό όνομα που δίπλα γράφει ”δεν δέχθηκε”». Ποιος τα δηλώνει αυτά;
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο «Status», αναφερόμενος σε μια συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Κουίζ: Ποιος γνωστός δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης δύο εταιρειών, μίας εκδοτικής περιοδικού και μίας διαφημιστικής, πήρε και το έργο προβολής της Κοινωνίας της Πληροφορίας; Προφανώς μετά την κατάργηση του ελέγχου για κάθε «βασικό μέτοχο» δεν χρειάστηκε να αποδείξει ότι δεν μετέχει και σε εταιρεία ΜΜΕ!


Για δέκα τουλάχιστον χρόνια το Mega βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την ΕΡΤ για τον δίαυλο 7 της Πάρνηθας, απ’ όπου το κανάλι εξέπεμπε το πρόγραμμά του, με αποτέλεσμα να δέχεται ισχυρές παρεμβολές η κρατική τηλεόραση στην Κρήτη! Τώρα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την επίμαχη συχνότητα, καθώς το ΕΣΡ μετά και την απάντηση της ΕΕΤΤ απαιτεί από το κανάλι να φύγει από αυτήν τη θέση, λέγοντας επίσης ότι είναι το μόνο κανάλι που συνεχίζει να έχει πομπό στον αρχαιολογικό χώρο της Αίγινας και όχι στο πάρκο κεραιών που δημιουργήθηκε στο νησί.

Για τα οικονομικά κίνητρα στον κινηματογράφο γράφουν οι έλληνες παραγωγοί στο νέο τεύχος του συνδέσμου τους ΣΑΠΟΕ «Εικόνες». Οι εξαγγελίες του υφυπουργού Πολιτισμού Πέτρου Τατούλη στις Κάννες έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Ο πρόεδρος του ΣΑΠΟΕ Στ. Τσαρουχάς σημειώνει πως οι παραγωγοί δεν θα μπουν στην επιχειρηματολογία της άρνησης, αλλά θα προσπαθήσουν να συνεισφέρουν στην αναπτυξιακή προοπτική που υποδηλώνουν οι εξαγγελίες του υφυπουργού, ασκώντας οξεία κριτική για την υλοποίηση αυτών των εξαγγελιών.


Στα δικαστήρια οι ραδιοφωνικοί σταθμοί για τα πνευματικά δικαιώματα. Οι διαπραγματεύσεις με τους φορείς συγγενικών δικαιωμάτων απέτυχαν, διότι οι τελευταίοι επικαλούμενοι τους ξένους φορείς ζήτησαν 5% επί του τζίρου από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ η συμφωνία ήταν για 1,9%. Σημειωτέον πως ήδη οι ραδιοφωνικοί σταθμοί αποδίδουν το 2,1% του τζίρου τους στην ΑΕΠΙ, ενώ ήδη ορισμένοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να κόψουν εντελώς τη μουσική. Μήπως τα υπουργεία Πολιτισμού και Επικρατείας πρέπει να παρέμβουν και να συντάξουν ένα αμοιβολόγιο;

Για μία ακόμη φορά καταγγέλλεται ο περιβόητος κ. Χρηστίδης, ο οποίος χαρακτηρίζεται «ο κύριος 090» και έχει καταδικαστεί στη Θεσσαλονίκη. Παρ’ όλο που στην Αθήνα υπάρχει ένας ογκώδης φάκελος στην Ασφάλεια για τη δράση και το έργο του και στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης δεκάδες έγγραφα δίωξής του για κατάληψη συχνοτήτων και για μετάδοση τηλεπαιχνιδιών απάτης, ο ιδιοκτήτης αυτός καταγγέλλεται για μία ακόμη φορά ότι έχει καταλάβει όλες τις συχνότητες του πρώην Τempo στη Θεσσαλονίκη και μεταδίδει το SEXYSAT 1, SEXYSAT 2 με πρόσθετα νούμερα κλήσης καυτών γραμμών. Και όχι μόνο αυτό. Επεκτείνει τις «επιχειρήσεις του» και στην Καβάλα, αλλά και στη Θεσσαλία. Ήδη, όπως ενημερώνουν τις Αρχές, εκπέμπει άναρχα στις συχνότητες: 12 VHF-20, SUHF-53, UHF-57, UHF-68 UHF και 69 UHF, προκαλώντας έτσι και παρεμβολές στα προγράμματα όλων των άλλων καναλιών. Η ιστορία αυτή αποδεικνύει τον τραγέλαφο του ελληνικού κράτους, που με τόσες Αρχές δεν μπορεί να βάλει φραγμό σε αυτό το φαινόμενο.


Έναν «Κονσεϊσάο» ψάχνει ο Χ. Παναγιωτόπουλος για να αντικαταστήσει τον Νίκο Κακαουνάκη. Το Mega, που έχασε την ψυχραιμία του από την απώλεια των ποσοστών μέσα στο καλοκαίρι, απέσυρε την Τρέμη, διατηρώντας το μοντέλο των σχολιαστών, και θα πορευτεί με Στραβελάκη και Λιάρο. Η κόντρα με τη διεύθυνση προγράμματος συνεχίζεται και από τη Δευτέρα ένα άλλο πρόγραμμα θα βρεθεί στη θέση των «Εφτά θανάσιμων πεθερών» πριν από το δελτίο. Η Μ. Ζαχαρέα θα αναλάβει, αν δεν συμβεί κάποιο άλλο απρόοπτο, μία εκπομπή, ενώ αναζητείται και συμπαρουσιαστής για τον Δ. Καμπουράκη. Με πιθανότερο τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Εκ παραδρομής» ανατέθηκαν ευθύνες, λέει η ΕΡΤ, σε υπάλληλό της και γι’ αυτό τού παίρνει πίσω τη θέση! Το μυστικό, βέβαια, κρύβεται στο ότι τη συγκεκριμένη θέση την επιστρέφουν στον παλιό υπεύθυνο, ο οποίος για δύο χρόνια είχε αποσπαστεί στο «2004». Επιστρέφοντας ζήτησε τη θέση του και η διοίκηση του τη δίνει, ξεπερνώντας το κώλυμα του νυν υπευθύνου με μια απόφαση, με την οποία δηλώνεται πως του ανατέθηκαν εκ παραδρομής καθήκοντα. Μήπως να του ζητήσουν πίσω και τους μισθούς;

Όπως είναι γνωστό, η διαδικασία ανάθεσης θέσης προϊσταμένων στην ΕΡΤ έχει σταματήσει με εντολή της διοίκησης εξαιτίας του νέου οργανογράμματος που θα παρουσιαστεί. Αυτή η εντολή δεν ήταν σοβαρός λόγος, όμως, για να μη γίνει μια ανάθεση προϊσταμένου. Τυχερή ήταν νεαρή υπάλληλος των τεχνικών υπηρεσιών με υψηλές γνωριμίες, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, στα ανώτατα κλιμάκια της συνδικαλιστικής ομοσπονδίας της ΠΟΣΠΕΡΤ. Έγινε, λοιπόν, με απόφαση του γενικού διευθυντή προϊσταμένη, αλλά στο τμήμα της δεν υπάρχουν υφιστάμενοι υπάλληλοι(!), καθώς εκεί απασχολούνται μόνο δύο νεαροί από τον ΟΑΕΔ. Αν έχεις μπάρμπα στην ΠΟΣΠΕΡΤ, όλα γίνονται…

Ζωντανό πρόγραμμα επτά διαφορετικών τηλεοπτικών καναλιών, ακόμα και με ταχύτητες 3G, προσφέρει η ΤΙΜ μέσω της εμπλουτισμένης υπηρεσίας ΤΙΜ Mobile TV. Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να συνδέονται από το κινητό τους οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο, με οποιοδήποτε από τα κανάλια ΑΝΤ1, Mega, MAD, Alter, CNN, CNBC Europe και GBC με ταχύτητες 3G. Ταυτόχρονα η Cosmote ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Eurosport.

Και υπηρεσία για το Στοίχημα από τη Nova. Από τον Σεπτέμβριο θα έχει συνολικά εννέα αθλητικά κανάλια, εκ των οποίων έξι Supersport και το ένα θα είναι υπηρεσία με όλες τις εξελίξεις του Στοιχήματος. Τα υπόλοιπα κανάλια είναι τα δύο Eurosport και το Motors.


? Ερώτηση: Θα υπογράψει η ΕΡΤ με τη Stadium για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας έναντι 2,9 εκατ. ευρώ; Και πώς θα δικαιολογήσει το γεγονός ότι πέρυσι έδωσε 1,6 εκατ. ευρώ και φέτος δεν κατέβηκε στον διαγωνισμό;


> Για τριετή συμφωνία με τον Alpha οδεύει η Ε. Μενεγάκη. Το «Π» από την περασμένη Κυριακή είχε αποκαλύψει την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1. Νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο «ΔΕΣ».

> Από 10 Σεπτεμβρίου αρχίζει στον ALPHA η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Δύο φορές τον μήνα θα παρουσιάζει έρευνα που θα κάνει η ALCO! Ήδη για την πρώτη εκπομπή, που μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν θα είναι η συνέχεια του «Τετ-α-τετ» που έκανε στο ΑLTER, αρχίζει πανελλαδική δημοσκόπηση η ALCO για την πολιτική κατάσταση.

> Συμφώνησε για έναν ακόμη χρόνο στο Mega ο Α. Παπαχελάς. Η βόλτα στον Alpha την προπερασμένη βδομάδα δεν είχε αποτέλεσμα.

> Η Κατερίνα Γκαγκάτση, διευθύντρια επικοινωνίας της Vodafone, αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις του ΑΝΤ1 στη θέση της Ο. Παυλάτου! Επίσης, η Μπέτυ Κουλούρη μετακινείται από τη Vodafone στη Minos EMI.

> Αύριο εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα ομάδας συντακτών του «Επιχειρώ» κατά του προσωρινού ΔΣ, το οποίο αποτελείται επίσης από δημοσιογράφους. Επίδικο η διάθεση των χρημάτων στα ταμεία της εφημερίδας μετά την αυτοκτονία του Μ. Μανιώτη.


> Δραματικές ώρες στην «Απόφαση». Η εφημερίδα πέρασε στα χέρια του Κώστα Κιούση, ο οποίος εμφανίστηκε εριστικός απέναντι στους εργαζομένους, προκαλώντας την παραίτηση του Φώτη Σιούμπουρα ύστερα από έντονη προστριβή και αρνούμενος να συνεργασθεί με την νέα ιδιοκτησία.

Ο νέος ιδιοκτήτης πήγε στην εφημερίδα συνοδευόμενος από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, καθώς επίσης και από μία γυναίκα, και προκάλεσε τους εργαζομένους λέγοντας «πως από δημοσιογράφους βρωμάει η πιάτσα» και ότι «όποιος δεν είναι μαζί του, είναι εναντίον του».

Οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν με επίσχεση εργασίας και η εφημερίδα δεν επρόκειτο να κυκλοφορήσει το Σάββατο.

Κρούση για έκδοση της «Απόφασης» με 4 σελίδες στα πιεστήρια της «Αυριανής» δεν έγινε δεκτή από τον Γ. Κουρή.

> Από τις 6 εγκρίσεις για παραγωγή σίριαλ που έδωσε η ΕΡΤ, οι 4 ανατέθηκαν σε παραγωγούς προσκείμενους στον ΣΥΝ! Έτσι για να ξέρετε… Οι άνθρωποι του ΣΥΝ ήταν πάντα οι πιο ευνοημένοι του Μεγάρου της Αγίας Παρασκευής… Και επί εποχής «πρασίνων» και τώρα επί «γαλάζιων»…

> Αλλαγές… Ο ανταποκριτής των «Νέων» στις Βρυξέλλες, Φίλιος Στάγκος, που ήταν παράλληλα και ανταποκριτής της ΕΡΤ, επιστρέφει στα κεντρικά της εφημερίδας και στη θέση του πάει η γνωστή πολιτική συντάκτρια των «Νέων» Ειρήνη Καρανασοπούλου.

> Απεργία σε όλα τα ΜΜΕ Δευτέρα και Τρίτη με απόφαση των συνδικαλιστικών ενώσεων. Δημοσιογράφοι, τεχνικοί του Τύπου και λιθογράφοι απεργούν αύριο, Δευτέρα, για να μην κυκλοφορήσουν εφημερίδες την Τρίτη, ημέρα πανεργατικής απεργίας για τις εργασιακές σχέσεις. Την Τρίτη απεργούν σε ραδιόφωνα, τηλεόραση, ΑΠΕ και περιοδικά.


o Αποχωρεί από τη γενική οικονομική διεύθυνση του ΔΟΛ ο Δαμιανός Χατζηκόκκινος; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά του ζητήθηκε να παραμείνει για χρονικό διάστημα λίγων μηνών. Η οικονομική κρίση στον ΔΟΛ δεν σταμάτησε ποτέ.

o Η «Derby Sports», το «Goal News», το «Sportime», η «Αθλητική Ηχώ», ο «Πρωταθλητής», ο «Φίλαθλος», το «Φως των Σπορ» και η «Ώρα για Σπορ» είναι οι αθλητικές εφημερίδες που έχουν τη δυνατότητα δημοσίευσης ισολογισμών αθλητικών εταιρειών το βʼ εξάμηνο του 2005, σύμφωνα με την απόφαση του γενικού γραμματέα Μανούσου Βολουδάκη. Στη Θεσσαλονίκη το αντίστοιχο δικαίωμα έχουν το «Metrosport» τα «Σπορ του Βορρά» και η «Αθλητική Μακεδονίας – Θράκης».


> Αποσύρθηκε, κάτω από την πίεση του συγκροτήματος Αλαφούζου, η χαριστική διάταξη του Π. Παναγιωτόπουλου για τα ασφαλιστικά ταμεία. Ο υπουργός Εργασίας το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης για το νομοσχέδιο, ανακοίνωσε πως θα επαναφέρει τη διάταξη, ενώ δικαιολόγησε την απόσυρση επικαλούμενος τη συνάντηση που είχε με τις δημοσιογραφικές ενώσεις. Η διάταξη προέβλεπε μείωση της προκαταβολής στο 5% για τους ενδιαφερόμενους εκδότες, χάρισμα του 50% των προστίμων και των ποινών από οφειλές παρελθόντων ετών στους εκδότες, ενώ τους καλούσε να αποπληρώσουν τα χρέη τους έως και σε 80 δόσεις. Το μυστικό, βέβαια, είναι ότι με αυτήν τη ρύθμιση οι εκδότες θα μπορούσαν να πάρουν φορολογική ενημερότητα και να ζητήσουν νέα δάνεια. Ο «Ελεύθερος Τύπος» και η «Καθημερινή» έγραψαν πως δημιουργείται «νόθευση» του ανταγωνισμού εις βάρος των εφημερίδων που πληρώνουν κανονικά τις οφειλές τους σε ταμεία, ενώ ο Σκάι απάντησε με σποτ. Ο Π. Παναγιωτόπουλος υποστήριξε πως με τη ρύθμιση δεν χαρίζονται χρήματα σε κανέναν.

> Τα τριάντα χρόνια της γιορτάζει η «Ελευθεροτυπία», με σύμπνοια, αλλά και προσεκτικό σχεδιασμό για το μέλλον. Έχοντας λάβει την απόφαση για τα δύο ομολογιακά δάνεια των 30 εκατ. ευρώ, κοιτάει πάντοτε την επόμενη μέρα, ενώ μεταξύ των διευθυντικών στελεχών Φυντανίδη και Βλαστάρη επικρατεί πρωτοφανής ηρεμία, κάτι που αποτυπώνεται στις συσκέψεις που γίνονται κάθε Τρίτη. Βέβαια το κυριακάτικο φύλλο έχει σημειώσει αρκετές απώλειες εξαιτίας της έκδοσης του «Θέματος», ενώ είναι πλέον ολοφάνερο πως η εφημερίδα χρειάζεται ανανέωση στην ύλη και στον σχεδιασμό της. Σημειώνουμε, τέλος, ότι στον επίλογο του άρθρου της «Ελευθεροτυπίας» για τα 30 της χρόνια επαναλαμβάνεται πως η εφημερίδα «έδωσε και συνεχίζει να δίνει ασυμβίβαστα τη μάχη κατά της διαπλοκής». «Τη μόνη διαπλοκή που αναγνωρίζει» η εφημερίδα «είναι εκείνη με τους αναγνώστες της». Πολλές ευχές και στα 100 χρόνια!

> Σε έντονες εσωτερικές διεργασίες βρίσκεται η εφημερίδα «Κέρδος», παρ’ όλο που οι μισοί συντάκτες είναι σε άδεια. Η διεύθυνση δίνει την εικόνα προσπάθειας αλλαγής, σαν να κινείται με τελικό στόχο τη δημιουργία επιπλέον συνθηκών για μία πιο κερδοφόρα πώληση της εφημερίδας.


Σχολιάστε εδώ