ΔΙΑΤΙ να το ΚΡΥΨΩΜΕΝ άλλωστε

– Και το ΚΚΕ; ρωτάω.
– Ε, αυτό έχει πάρει το ποσοστό του, εννοώντας ότι θα κινηθεί γύρω στο 8%! Και θα μπορούσε ν’ ανέβει αν έδειχνε κάποια νέα πρόσωπα!

Τ’ ακούς, Αλέκα;

• Εκλογές προϊσταμένων είχαν προχθές στη Βουλή και τα στελέχη της ΔΑΚΕ τα ‘βαψαν μαύρα. Εκείνοι που πήραν προαγωγές και θέσεις ήταν του ΠΑΣΟΚ! Και να σκεφθεί κανείς ότι παρά τους σωρηδόν διορισμούς που έκανε στα 10 χρόνια της θητείας του ως προέδρου ο Απ. Κακλαμάνης, στις εκλογές που έγιναν πρόσφατα στο Ταμείο Αρωγής το νεοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο πήρε 700 ψήφους και το πασοκικό μόλις 300! Αλλά συνέβη αυτό που είχε πει ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου, ότι διορίζεις έναν και κάνεις έναν αχάριστο και εννέα εχθρούς! Το ξέχασες, Απόστολε, αν υπερηφανεύεσαι ότι είσαι παιδί του «Γέρου».

• Σε συμπόσιο πρυτάνεων και καθηγητών πανεπιστημίου γιατρών η φιλική βραδιά που είχε οργανώσει στον κήπο του σπιτιού του στην Κηφισιά ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ιατρικής Σχολής και σήμερα πρόεδρος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Κώστας Δημόπουλος και η γυναίκα του Όλγα. Ήταν σχεδόν εκεί όλοι οι πρυτάνεις και αντιπρόσωποι. Και βέβαια δεν έλειψαν και οι πολιτικοί. Εκεί κάπου στα μεσάνυχτα προσήλθε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημ. Σιούφας, που φάνηκε για άλλη μια φορά ότι έχει παντού πολλές συμπάθειες, και ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου και υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Θέμης Ξανθόπουλος.

• Πήρα μία ανακοίνωση από τον Σύλλογο της Εθνοκάρτας, θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας, για τις πιστωτικές κάρτες, που με έβαλε σε πολλές σκέψεις. Αν ισχύουν όσα γράφει η ανακοίνωση, τότε πολλοί θα πρέπει να έχουν χάσει τον ύπνο τους. Αλήθεια, ποιος είναι ο καινούργιος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Καμμένος; Και τι ρόλο έχει παίξει στη συγκεκριμένη υπόθεση;

Εγώ πάντως θα περιμένω απαντήσεις γνωρίζοντας την ευαισθησία του προέδρου της εταιρείας και αντιπροέδρου της τράπεζας κ. Πεχλιβανίδη.


Σχολιάστε εδώ