Τα έκαναν μπάχαλο

Οι συνεντεύξεις θα γίνουν αύριο και οι εκπρόσωποι του κόμματος θα πουν πολλά κοινά και αρκετά δικά τους, τα οποία θα σχετίζονται με όσα συμβαίνουν στη δική τους περιφέρεια.

Πρόβλημα, ωστόσο, δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν στην προοπτική να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου ο Κριθαρίδης (γραμματέας Περιφερειακού) αντέδρασε ο Τσαβδαρίδης (γραμματέας Νομαρχιακής), που θέλησε να τον προλάβει για να εμφανιστεί αυτός πως εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ στην πόλη. Πήρε, λοιπόν, την πρωτοβουλία να οργανώσει ο ίδιος συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (προχθές) για να τα πει αυτός, αφήνοντας εκτεθειμένο τον Κριθαρίδη. Κατάφερε μάλιστα να πάρει μαζί του τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου της πόλης και μέλος του Εθνικού Συμβούλιου του κόμματος, Νίκο Γιαννόπουλο, τον οποίο κάλεσε να παραστεί και να μιλήσει στη δική του συνέντευξη. Ο τελευταίος δέχτηκε, φανερώνοντας πως οι σχέσεις του με τον Κριθαρίδη βρίσκονται σε πολύ άσχημο επίπεδο.

Το γεγονός πως και οι τρεις ανήκουν στον στενό πυρήνα των ανθρώπων του Άκη Τσοχατζόπουλου δεν αποτελεί παρά ένα ακόμη δείγμα των σχέσεων που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες οφείλουν να προβληματίσουν τη νέα ηγεσία του Κινήματος…


Σχολιάστε εδώ