Μόνο κυριακάτικο «ΤΟ ΒΗΜΑ»;

Έντονος προβληματισμός μαθαίνουμε ότι υπάρχει για το θέμα της καθημερινής έκδοσης της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», η οποία δεν μπορεί να ανακάμψει παρ’ ότι έχει φθάσει να μοιράζει 2 DVD αυτήν την περίοδο… Η ηγεσία του ΔΟΛ είναι εξαιρετικά προβληματισμένη και όπως λένε οι πληροφορίες τα οικονομικά του στελέχη εξετάζουν διάφορα σενάρια. Έτσι δεν αποκλείεται να περιοριστεί «ΤΟ ΒΗΜΑ» στην κυριακάτικη έκδοση, όπου κατέχει την πρώτη θέση σε κυκλοφορία, και ο ΔΟΛ να αρχίσει να προσανατολίζεται σε περισσότερο κερδοφόρες εκδόσεις, όπως αυτές που προγραμματίζονται από τη συνεργασία με τον Κοντομηνά ή και τον Μπόμπολα. Ακόμη οι πληροφορίες λένε ότι στον ΔΟΛ υπάρχει προβληματισμός και για το έλλειμμα που παρουσίασαν για πρώτη φορά «ΤΑ ΝΕΑ»…

• Ο Γιάννης Ταμπάκης, πρώην διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου», αναλαμβάνει διευθυντής σύνταξης στο «Έθνος», φεύγοντας από το «Βήμα». Το «Π» είχε φωτογραφήσει την εξέλιξη πριν από δύο εβδομάδες.

• Ετοιμάζεται και η pocket εφημερίδα -με τη συμμετοχή των δύο εφοπλιστών- για το φθινόπωρο. Ήδη εξασφάλισε outdoor διαφήμιση.


Σχολιάστε εδώ