Και άλλοι δικαστές μπερδεμένοι σε θέματα διαφθοράς…

Παράλληλα, οι πληροφορίες λένε ότι νέα ονόματα δικαστών προστίθενται στη λίστα των υπόπτων για συμμετοχή σε παραδικαστικά κυκλώματα, καθώς θεωρούνται ύποπτοι για διαφθορά.
Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή είχαμε έκτακτη εισαγωγή του πρόεδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στο Ωνάσειο. Ο κ. Αχιλλέας Ζήσης (φωτό) είχε κληθεί από τον κ. Σανιδά, ανακριτή των υποθέσεων παραδικαστικών κυκλωμάτων στη Δικαιοσύνη, καθώς και των υποθέσεων διαφθοράς, προκειμένου να απολογηθεί. Παρά το γεγονός ότι η σύμπτωση είναι μεγάλη, φαίνεται ότι ο κ. Ζήσης είχε κάποιες ενοχλήσεις -ίσως λόγω της πίεσης των δυσάρεστων γεγονότων- και έτσι οδηγήθηκε στο Ωνάσειο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε και αγγειοπλαστική. Ήδη νοσηλεύεται σε σουίτα του έκτου ορόφου, ενώ η ασθένεια τον… βοήθησε να κερδίσει ώστε η απολογία να γίνει με υπόμνημα και να μην παρουσιαστεί ο ίδιος στον κ. Σανιδά. Δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε την παραίτησή του από το δικαστικό σώμα, εξέλιξη που θα λύσει πολλά προβλήματα…
Όσον αφορά τις εξελίξεις στην έρευνα για τη διαφθορά και τα παραδικαστικά κυκλώματα στη Δικαιοσύνη, να σημειώσουμε ότι οι πληροφορίες λένε πως υπάρχουν νέα ονόματα δικαστών που προστίθενται στη λίστα των υπόπτων για διαφθορά και οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για όσα τους καταλογίζονται.
Τέλος, να επισημανθεί ότι μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κληθεί για να απολογηθεί με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας η κυρία Μπουρμπούλια, η οποία ως γνωστόν πριν από λίγες μέρες είχε καταδικαστεί για υπόθεση που αφορούσε το χρηματιστήριο.


Σχολιάστε εδώ