Έχουν δίκιο…

Διαμαρτύρονται οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας «ΚΟΝΤΡΑ» για κατάχρηση του τίτλου της από μια νέα εβδομαδιαία εφημερίδα που κυκλοφόρησε το περασμένο Σάββατο με τίτλο «Πολιτική Κόντρα». Σε δήλωσή τους τονίζουν τα εξής: «Η λέξη “Πολιτική”, γραμμένη με εξαιρετικά μικρά γράμματα και καθέτως, προφανώς έχει τεθεί για να ξεπεραστεί ο νομικός σκόπελος από την επί εννέα χρόνια κυκλοφορία της επίσης εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας “ΚΟΝΤΡΑ” η οποία επίσης κυκλοφορεί κάθε Σάββατο»!

• Απαγορεύονται οι διαφημίσεις των εταιρειών Στοιχήματος, όπως απεφάνθη το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Το δικαστήριο έκανε δεκτές τρεις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων της ΟΠΑΠ κατά των αθλητικών εφημερίδων «Φως των Σπορ», «Sportime» και «Goal News».

• Μόνο με ερωτικά DVD! Την περασμένη εβδομάδα τρεις από τις πέντε μεγάλες εφημερίδες μεταξύ των υπολοίπων προσφορών τους είχαν και ερωτικές ταινίες.

Το «Θέμα» θυμήθηκε τα «Διαμάντια στο γυμνό κορμί της», το «Βήμα» μοίρασε την «Πορνογραφική σχέση» και το «Έθνος» την «Αυτοκρατορία των αισθήσεων». Η «Espresso» πάλι έχει κατοχυρώσει υψηλή κυκλοφορία, δίνοντας κάθε Κυριακή δύο ερωτικές ταινίες.

• Σχέδια για τη δημιουργία νέων εκδοτικών προϊόντων παράλληλα με τη δημιουργία του ραδιοφωνικού σταθμού από την «Athens Voice». Η εφημερίδα στην πρώτη της χρήση εμφανίζει κέρδη, τα οποία θα επενδύσει εκ νέου στα ΜΜΕ.

• Αλλαγές στον Love Radio. Διευθυντής προγράμματος του σταθμού ανέλαβε ο Τάσος Τρύφωνος, στέλεχος της Minos-EMI, στη θέση της Χριστιάννας Δανέζη.


Σχολιάστε εδώ