Στην τσιμπίδα της κάθαρσης και ο Εισαγγελέας Χανίων!

– Μπρος σ’ αυτήν την υπόθεση, οι άλλες που ως τώρα έχουν δημοσιευθεί αποτελούν… πταίσματα, ήταν η… περιγραφή της νέας πτυχής του δικαστικού κυκλώματος, που μας μεταφέρθηκε.

Στην υπόθεση αυτή φέρεται μπλεγμένος μέχρι τον… λαιμό ο εισαγγελέας Εφετών Χανίων κ. Ν. Τζουλάκης, ο οποίος κάθε άλλο παρά τυχαία ΚΟΠΗΚΕ κατά τις πρόσφατες κρίσεις για προαγωγή! Από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.

Ο εισαγγελέας αυτός υπηρετεί στην Κρήτη πάνω από ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ! Και αντιλαμβάνεται ο καθένας τι σημαίνει αυτό…

Οι ανακρίσεις έχουν προχωρήσει και ενδεχομένως μέσα στις επόμενες μέρες να κληθεί από τον ενεργούντα την έρευνα για τη διαφθορά στη Δικαιοσύνη αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά.

Προς απόρριψη της αίτησης εξαίρεσης

Στο μεταξύ, αναμένεται να εκδικασθεί η αίτηση εξαίρεσης του κ. Σανιδά που έχει υποβάλει ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρόεδρος της Ενώσεων Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Αχιλ. Ζήσης, ο οποίος, ως γνωστόν, κατηγορείται για χρηματισμό από τον επιχειρηματία Αβραμίδη, που έχει κατηγορηθεί για τις «φούσκες» στο χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σανιδάς απαντώντας στους λόγους εξαίρεσής του που προβάλλει ο κ. Ζήσης, ανατρέπει με στοιχεία όλους τους ισχυρισμούς και αποκαλύπτει γεγονότα που εκθέτουν ακόμη περισσότερο τον πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Η πεποίθηση είναι ότι η αίτηση θα απορριφθεί και έγκυροι κύκλοι του Αρείου Πάγου επιμένουν ότι «η υπόθεση Ζήση είναι γερά δεμένη και ο Ζήσης δεν σώζεται με τίποτα». Προσθέτουν επίσης ότι το μόνο που θα έπρεπε να είχε κάνει ο κ. Ζήσης είναι να παραιτηθεί, προς χάριν της Δικαιοσύνης.


Σχολιάστε εδώ