Πολιτική και όχι αριθμητική νίκη…

Μιλώντας σε ημερίδα που διοργάνωσαν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης η Νεολαία ΠΑΣΟΚ και το Ινστιτούτο Πολιτικής Επιμόρφωσης με θέμα «Δημοτικές εκλογές και περιφερειακή ανάπτυξη», ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι οι διαδικασίες επιλογής των υποψηφίων δημάρχων και νομαρχών θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθούν στο τέλος του έτους.

Όπως είπε, θα υπάρξει πολιτική αξιολόγηση των στελεχών, ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχουν χρίσματα, αλλά ανάληψη ευθύνης στο όνομα της παράταξης». Επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει καινούργιους υποψήφιους, αλλά, παράλληλα, θα σεβαστεί το έργο των εν ενεργεία δημάρχων και νομαρχών.

Ο ηπειρώτης πολιτικός άσκησε κριτική στη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι τις τελευταίες ημέρες «ξεφτίλισαν τη λέξη “μεταρρύθμιση”» και ότι «γέμισε η χώρα Λούθηρους και Καλβίνους της δεκάρας», ενώ υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που εκλεγεί κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει σε «Καποδίστρια ΙΙ», μειώνοντας τους δήμους μέχρι και κατά 50%.

Εννοείται πως, αν και την εκδήλωση οργάνωσε η Ν. ΠΑΣΟΚ («σκίστηκε» ο Μιχάλης Πάππου για την επιτυχία της), παρευρέθησαν πλείστοι υποψήφιοι και επίδοξοι υποψήφιοι για τους δήμους της περιοχής, οι οποίοι θέλησαν να δείξουν το ανάστημά τους και να υποδηλώσουν την παρουσία και το ενδιαφέρον τους.


Σχολιάστε εδώ