Ελληνικό CNN ο Cosmopolis!

Όλα αυτά, βέβαια, υπό το φόντο της απελευθέρωσης της αγοράς του Στοιχήματος.

Ξαφνικά μπορεί να αποκτήσουμε δύο… ελληνικά CNN! Εκτός από τα μακροπρόθεσμα σχέδια του Γ. Αλαφούζου (διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ), σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και ο Δ. Κοντομηνάς δημιουργεί το δικό του αμιγώς ειδησεογραφικό κανάλι με επικεφαλής τον Ν. Ευαγγελάτο, δημιουργώντας ταυτόχρονα και έναν τρομερό εσωτερικό ανταγωνισμό. Ο πρώην παρουσιαστής του Alter καθημερινά, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το εγχείρημα, θα αμφισβητεί τον αντιπρόεδρο του Alpha και γενικό διευθυντή ειδήσεων Νίκο Χατζηνικολάου και το αντίστροφο. Οι διαπραγματεύσεις με τον Σ. Τσοτσορό δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Η διοίκηση του Alpha επιθυμεί να αγοράσει μόνον τους Cosmopolis (Αθήνα) και Cosmo TV (Θεσσαλονίκη) και όχι το υπόλοιπο επαρχιακό δίκτυο που προσφέρει «δωρεάν» ο Σ. Τσοτσορός. Στόχος του «ελληνικού CNN» είναι η επέκτασή του σε Βουλγαρία και Γιουγκοσλαβία.

Η δεύτερη κίνηση είναι η διεύρυνση της συνεργασίας με τον Σπορ FM. Οι δύο πλευρές συνεργάζονται στη «SportDay» και εξετάζεται το ενδεχόμενο της ανάληψης από την ομάδα του ραδιοφωνικού σταθμού της παραγωγής και παρουσίασης του αθλητικού προγράμματος του καναλιού κάθε Κυριακή. Με μια τέτοια κίνηση και αν συνυπολογιστεί η παρουσία του Μ. Τριανταφυλλόπουλου το βράδυ, τότε, σύμφωνα και με τους σχεδιασμούς Καλημέρη, θα προστίθενται αρκετές μονάδες τηλεθέασης στον μέσο όρο του καναλιού.

Το κρίσιμο ζητούμενο τώρα είναι οι ισορροπίες εντός του καναλιού. Ο Ν. Χατζηνικολάου έχασε την ψυχραιμία του και απάντησε στην απίστευτη, εκτός λογικής, πρόκληση του Μικρούτσικου. Ο Δ. Κοντομηνάς έγινε έξαλλος με το σκηνικό, καθώς δεν γνώριζε τίποτα και τα παρακολουθούσε και εκείνος επί της οθόνης του. Είναι δε κοινό μυστικό πως το κλίμα είναι αρνητικό για τον Ν. Χατζηνικολάου, με ευθύνη και του δημοσιογράφου. Όλοι, Σεριάτος, Τριανταφυλλόπουλος, Ευαγγελάτος, Μικρούτσικος, με επικεφαλής τον Θ. Αναστασιάδη, στρέφονται εναντίον του.

Ο Ν. Χατζηνικολάου μάλλον θα αισθάνεται άβολα πλέον με την ανατροπή των ισορροπιών. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο τριετές συμβόλαιό του, που λήγει την 31η Αυγούστου του 2009, έχει τον όρο για 1+2 έτη. Δηλαδή προβλέπει τη μονομερή ανανέωση από την πλευρά του καναλιού και μαζί με τον μισθό υπάρχει ακόμη πρόβλεψη για την παροχή μπόνους, αυτοκινήτου και πιστωτικής κάρτας.

Με κάποια εκατομμύρια λιγότερα υπέγραψε ο Ν. Ευαγγελάτος, ο οποίος θα έχει ρόλο και στον Alpha. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το βραδινό πρόγραμμα του καναλιού προβλέπει την Κυριακή και την Πέμπτη τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο, τη Δευτέρα τον Θ. Αναστασιάδη, την Τρίτη τον Ν. Χατζηνικολάου και την Τετάρτη τον Ν. Ευαγγελάτο.


Σχολιάστε εδώ