Υπόθεση διαδικασίας «καθαρά χέρια» από το ΠΑΣΟΚ για το ΤΣΜΕΔΕ

Στο ΠΑΣΟΚ όλες οι εκφράσεις που σχετίζονται με το ΤΕΕ δεν κρύβουν την έντονη δυσφορία τους και καταγγέλλουν τη στάση του κ. Φούρκα.
Παρ’ ότι η κεντρική καθοδήγηση είχε κάνει πρωτύτερα συλλογική διαδικασία στελεχών της ΠΑΣΚΕ στο ΤΕΕ, παρ’ ότι είχε ληφθεί απόφαση για άλλη πρόταση της ΠΑΣΚΕ στο ΤΣΜΕΔΕ (Γ. Ηλιόπουλος, όπως αναφέρουμε πιο πάνω) παρ’ ότι οι αντιπρόσωποι που έχουν εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ στο ΤΕΕ έχουν καταδικάσει τη στάση του κ. Φούρκα, εν τούτοις φαίνεται ότι η ομάδα Φούρκα, Μοροπούλου, Ιωαννίδη έχει τραβήξει τον δρόμο της σε απόλυτη ταύτιση και συνεργασία με την ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο ΤΕΕ.

Προφανώς αυτό που ενώνει με άρρηκτους δεσμούς αυτήν την ομάδα των έξι είναι η «γκρίζα ζώνη» στη διαχείριση των οικονομικών του ΤΣΜΕΔΕ. Ο υπεύθυνος συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ από το Πολιτικό Συμβούλιο Βαγγέλης Παπαχρήστος και ο γραμματέας επιστημόνων του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος σαφώς έχουν δύσκολο έργο για να φέρουν εις πέρας τη διαλεύκανση της υπόθεσης του ΤΣΜΕΔΕ.
Πάντως μέχρι σήμερα φαίνεται ότι πολλά έχουν καταλάβει και τηρούν αποστάσεις ασφαλείας από την ομάδα Φούρκα.

Αναμένονται εξελίξεις οι οποίες θα αποκαλύψουν όλη τη διαπλοκή που υπάρχει στη διαχείριση των οικονομικών του ΤΣΜΕΔΕ και κυρίως στην έκδοση εγγυητικών επιστολών σε άτομα που διατηρούσαν ιδιαίτερους δεσμούς με τα μέλη της εξάδας του ΔΣ του ΤΕΕ.


Σχολιάστε εδώ