Και ξύλο για τον ΕΔΟΕΑΠ!

Ξύλο στην ΕΣΗΕΑ για τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ. Πρωταγωνιστές ο Κώστας Μπετινάκης που έριξε μπουνιά στον Μίμη Μανωλάκο αφού προηγουμένως τον είχε βρίσει. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το κλείσιμο της κάλπης, όταν ο υποψήφιος για το ΔΣ Κώστας Ντελέζος που υποστηριζόταν από την «Κίνηση επαγγελματιών» ζήτησε από την εφορευτική επιτροπή τους καταλόγους όσων είχαν ψηφίσει.

Ομόφωνα η εφορευτική αποφάσισε να μην τους δώσει. Λίγο αργότερα στον πρώτο όροφο ο Κώστας Μπετινάκης έβρισε τον κ. Μανωλάκο και αυτός ανταπάντησε με αποτέλεσμα να φάει τη μπουνιά.
Στο επεισόδιο δεν δόθηκε μεγάλη συνέχεια για να μην τιναχθεί στον αέρα η εκλογική διαδικασία, όπως ενδεχομένως πως κάποιοι θα ήθελαν.
Από την πλευρά η «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων αναφέρει πως «σε καμία περίπτωση όμως δεν ευσταθεί ο ισχυρισμός περί ”γρονθοκοπήματος”», κάνοντας λόγο «για απροκάλυπτη επίθεση από τον Μ. Μανωλάκο ενώπιον μεγάλου αριθμού συναδέλφων, με στόχο τη μείωση προσωπικότητας και τον δημόσιο ευτελισμό του συναδέλφου Κ. Μπετινάκη».

Η ανανέωση πάντως στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ είναι πλήρης. Στις εκλογές υπήρξε και μεγάλη προσέλευση δημοσιογράφων σε σχέση με άλλες εκλογές.
Συνολικά ψήφισαν 2.178 δημοσιογράφοι και υπήρξαν 25 άκυρα και 14 λευκά. Στο ΔΣ από πλευράς δημοσιογράφων εκλέγονται οι: Νίκος Κιάος – με 774 ψήφους, Ελένη Σπανοπούλου με 655 ψήφους, Τζώρτζια Κοντράρου με 507 ψήφους, Παναγιώτης Τσούτσιας με 489 και Αργύρης Δεμερτζής με 478 ψήφους. Από τους πέντε μόνο οι δυο γυναίκες ήταν και στο προηγούμενο ΔΣ.


Σχολιάστε εδώ