3.000.000 ευρώ έφθασε η τιμή πώλησης ραδιοφώνου!

Οι ιδιοκτήτες τους ζητούν περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να πουλήσουν σε διάφορους που καίγονται να μπουν στην αγορά. Στο επίκεντρο είναι ο Oasis, ενώ και άλλοι ιδιοκτήτες ενδιαφέρονται να πουλήσουν στην περίπτωση που κάποιος θέλει να δώσει… 3 εκατ. ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί, αλλά κανείς δεν ξέρει τι να κάνει, καθώς ακόμη το υπουργείο Επικρατείας δεν έχει συντάξει τους κανόνες της αδειοδότησης. Αν και πολιτικός του στόχος είναι η άμεση αδειοδότηση των σταθμών μέσω της απλοποίησης των διαδικασιών, η εμπειρία του παρελθόντος προκαλεί απαισιοδοξία. Σε συνδυασμό με τη χωρίς άδεια εκπομπή διαφόρων σε κενές συχνότητες, η σύγχυση για το ποια είναι η σωστή κίνηση επιτείνεται. Έτσι, για την ενδεχόμενη περίπτωση μη αδειοδότησης (εξαιτίας δυσχερειών στο ΕΣΡ ή προσφυγών στο ΣτΕ) ορισμένοι πολιορκούν κάποιους από τους σταθμούς που ήδη εκπέμπουν, ώστε να πάρουν θέση στην αγορά.
Η κυβέρνηση πάλι δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να λύσει άμεσα το πρόβλημα και αφήνει τα πάντα στη νέα, σχεδιαζόμενη αδειοδότηση…


Σχολιάστε εδώ