Συνάντηση Γ. Αλαφούζου – Γ. Βαρδινογιάννη

Ραντεβού Γιάννη Αλαφούζου και Γιώργου Βαρδινογιάννη πραγματοποιήθηκε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος.
Λίγες ημέρες πριν από την υπογραφή της συμφωνίας για την απόκτηση του Smart TV (πρώην TV Πειραιάς) από τον Γ. Αλαφούζο, η συνάντηση αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, χωρίς όμως να σημαίνει αυτομάτως πως χτίζεται μια νέα συμμαχία, αφού πρόκειται μάλλον για δημόσιες διερευνητικές συναντήσεις.
Η έκπληξη όσων γνώριζαν και είδαν τα δύο πρόσωπα ήταν έκδηλη, τα κινητά τηλέφωνα πήραν αμέσως φωτιά και τα σενάρια φούντωσαν. Στο παρελθόν, το 1994, οι δύο οικογένειες συγκρούστηκαν όταν ο όμιλος Βαρδινογιάννη, επανακυκλοφορώντας τη «Νέα Μεσημβρινή», πήρε τους περισσότερους συντάκτες της «Καθημερινής», αλλά έκτοτε, και κυρίως τα χρόνια του εκσυγχρονισμού, οι δύο οικογένειες βρέθηκαν στην ίδια πολιτική πλευρά και διατηρούν καλές σχέσεις.
Η απόκτηση του Smart από την πλευρά Αλαφούζου έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και το τίμημα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπερβαίνει τα 3 εκατ. ευρώ.
Ο σταθμός, με βάση τα τελευταία σενάρια που κυκλοφορούν, θα έχει νεανικό, μουσικό χαρακτήρα, με τακτικά δελτία ειδήσεων το πρώτο διάστημα, ενώ η εκτίμηση που κυριαρχεί είναι πως σταδιακά θα μετατραπεί σε ειδησεογραφικό. Η επάνοδος στην τηλεόραση του Γιάννη Αλαφούζου ίσως κρύβει εκπλήξεις και αυτήν τη φορά δείχνει να είναι περισσότερο οργανωμένη…


Σχολιάστε εδώ