Θυμίζουν ’94…

Αν κάποιος είχε μια αμφιβολία για την εκτίμηση που διατύπωσε το «Π», τώρα μάλλον θα ενισχυθούν οι υποψίες του, καθώς όλοι παραγνωρίζουν πως ο Θ. Αναστασιάδης, αν και έφυγε από τον Flash, διατηρεί τη θέση του συμβούλου έκδοσης στον «Πρωταθλητή» του Σωτήρη Πουλόπουλου, ο οποίος ανέλαβε και τον Flash.

Ακόμη ο Θ. Αναστασιάδης είναι μαζί με τον Τάσο Καραμήτσο, όπως και με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, συνέταιρος στο «Θέμα».

Αλλά η ιστορία δεν σταματάει εδώ. Ίσως πρόκειται για τρομερή σύμπτωση, αλλά πάλι ο Θ. Αναστασιάδης ήταν το πρόσωπο που μέσα από τα έντυπα του Π. Κωστόπουλου («Nitro», «Down Town») το 1995 είχε ξεκινήσει την πολεμική εναντίον της Δ. Παπανδρέου, με στόχο να πλήξουν τον Α. Παπανδρέου. Θυμίζουμε πως αυτή η καμπάνια υιοθετήθηκε σχεδόν από όλα τα Μέσα και τελικώς την εξουσία, με τη συνδρομή των επιχειρηματιών που ευεργετήθηκαν, ανέλαβε ο Κ. Σημίτης.

Σήμερα, μετά και τα δημοσιεύματα του «Θέματος» εναντίον Ρουσόπουλου-Ζαχαρέα, μήπως πλέον οι διαπλεκόμενοι ενεργοποιούν ένα παλιό μοντέλο γραμμένο με μοντέρνο τρόπο; Αλλά η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται θυμίζει περισσότερο φάρσα.


Σχολιάστε εδώ