Αποστομωτική απάντηση Χατζηνικολάου…

Η ανακοίνωση των τίτλων του, «αντιπρόεδρος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης», αποκτά ξεχωριστή σημασία μετά το νέο επεισόδιο επίθεσης από την εφημερίδα «Το Θέμα» των Θ. Αναστασιάδη και Μ. Τριανταφυλλόπουλου. Στην ίδια εφημερίδα φαίνεται ξεκάθαρα η στήριξη στις επιλογές του Γιάννη Λάτσιου και στον τομέα ψυχαγωγίας, που γνωρίζει δύσκολες στιγμές εξαιτίας της αποτυχίας όλων των προτάσεων που έχουν γίνει, σε βαθμό που στα άλλα κανάλια να μιλάνε για «συμφωνία Θέμου με Λάτσιο».

Ο Ν. Χατζηνικολάου υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο έληγε τον Αύγουστο του 2006, για τρία ακόμη χρόνια για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από Δευτέρα ως Παρασκευή και μία εκπομπή την εβδομάδα. Η δημοσιοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ν. Χατζηνικολάου έγινε τρεις ημέρες μετά την επίθεση του Θ. Αναστασιάδη από την εφημερίδα του, στην οποία το τμήμα ειδήσεων χαρακτηρίζεται «αχίλλειος πτέρνα του σταθμού, εξαιτίας του προβληματικού πλέον κεντρικού δελτίου ειδήσεων». Η μεγάλη «μετεγγραφή» του Ν. Χατζηνικολάου χαρακτηριζόταν «κρεατομηχανή», ενώ γινόταν πρόβλεψη πως δεν αποκλείεται «πριν λήξει το συμβόλαιό του να περάσει πίσω και πάνω από τις κάμερες, σε διευθυντικό-συμβουλευτικό ρόλο»! Η πρώτη απάντηση από την πλευρά του Χατζηνικολάου έγινε με τη φράση «ο γελωτοποιός που έγινε εκδότης», την οποία φέρεται να δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο». Την ίδια μέρα η εφημερίδα «Traffic», που απηχεί για την τηλεοπτική πιάτσα τις απόψεις Χατζηνικολάου, έγραφε για αυτούς που βάζουν στοίχημα στο νέο κτίριο του Alpha για το πόσο θα κρατήσει τη θέση του ο Γιάννης Λάτσιος και ότι υπάρχει έτοιμη λύση, εννοώντας σαφώς τον Τζώννυ Καλημέρη, ο οποίος βρίσκεται στο κανάλι σε εφεδρεία.

Ο Θ. Αναστασιάδης πάντως προανήγγειλε την έλευση των Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και Νίκου Ευαγγελάτου στον Alpha, με αποτέλεσμα το κομμάτι για τον Alpha να εκτιμηθεί ως συνολική παρέμβαση της πλευράς Θέμου και της ομάδας που εκπροσωπεί για το μέλλον του σταθμού. Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέχεια, μετά την επιβεβαίωση της μεγάλης ισχύος του Χατζηνικολάου στη διακυβέρνηση του σταθμού.


Σχολιάστε εδώ