«PROFI», ένα περιοδικό για την αγροτιά!

Πρόκειται για το καταξιωμένο γερμανικό περιοδικό αναφοράς στα θέματα της αγροτικής τεχνολογίας, που τα τελευταία χρόνια εκδίδεται και στη Μεγάλη Βρετανία. Η Green Box εξασφάλισε τα δικαιώματα για την έκδοση του περιοδικού στην Ελλάδα, μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με τον εκδοτικό οίκο Landwirtschaftsverlag της Γερμανίας.

Το πρώτο τεύχος του ελληνικού «Profi» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 15 Απριλίου σε 20.000 αντίτυπα, θα διανεμηθεί σε όλα τα σημεία πώλησης εντύπων σε ολόκληρη τη χώρα και εκτός από το πλούσιο περιεχόμενό του θα κρύβει για τους αναγνώστες του μια μικρή έκπληξη.

Με πρωτοποριακό layout, εκτύπωση σε πολυτελές χαρτί και με 68 σελίδες, το «Profi» περιλαμβάνει στις στήλες του:

= Συγκριτικά τεστ και τεχνικά χαρακτηριστικά για καινούργια και μεταχειρισμένα αγροτικά μηχανήματα.

= Δοκιμές αγροτικών μηχανημάτων και αναλυτικά ρεπορτάζ από ειδική ομάδα έμπειρων και διεθνούς εμβέλειας συντακτών του περιοδικού.

= Οδηγίες σχετικά με τη χρησιμότητα και τον τρόπο λειτουργίας των αγροτικών μηχανών, καθώς και πρακτικές οδηγίες για επισκευές και επιδιορθώσεις ζημιών.

= Νέα και ειδήσεις για τα θέματα της αγροτικής οικονομίας από την Ελλάδα και τον κόσμο με τη βοήθεια ελλήνων και ξένων ανταποκριτών κ.λπ.


Σχολιάστε εδώ