«Σφάζονται» Λαμπράκης και Μπόμπολας

Ιδιαίτερα τεταμένες φαίνεται να είναι οι σχέσεις μεταξύ Λαμπράκη και Μπόμπολα με αφορμή τις εκτυπώσεις της ΙΡΙΔΑΣ και τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και τα οποία -σύμφωνα με εκτιμήσεις της πλευράς Μπόμπολα- αποβαίνουν σε βάρος της.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι διμερείς συναντήσεις μεταξύ των αντιμαχομένων μερών έχουν αποβεί άκαρπες και δεν έχουν αποδώσει.
Από την πλευρά του Λαμπράκη μετέχει ο ίδιος ο μεγαλοεκδότης μαζί με τον Ψυχάρη και τον Χατζηκόκκινο, ενώ από τη μεριά του Μπόμπολα ο πατέρας Γιώργος, ο ένας από τους γιους -ο Φώτης- καθώς και ο Αλέξης Σκαναβής.

Η τεταμένη ατμόσφαιρα έχει δημιουργηθεί μετά το «ναυάγιο» των συζητήσεων και την απαίτηση της πλευράς Μπόμπολα να περάσει στα χέρια της το 51% των μετοχών, από το 30% που έχει σήμερα, προκειμένου να αναλάβει λόγω των εμπείρων στελεχών που διαθέτει στον τομέα αυτόν τις εκτυπώσεις…

Ιδιαίτερα ο Φώτης Μπόμπολας λέγεται ότι είναι απόλυτος στις απαιτήσεις που θέτει η πλευρά του ΠΗΓΑΣΟΥ και σε κάθε συνάντηση δηλώνει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του και θα φτιάξει δικές του τυπογραφικές εγκαταστάσεις.


Σχολιάστε εδώ