Εξηγήσεις του Ιγνάτιου

Στην επιστολή του ο Ιγνάτιος αναφέρει: «Ο δήμος Πανοράματος και εγώ προσωπικά ήμασταν πάντοτε δυναμικά παρόντες στις κινητοποιήσεις που αφορούν το πάρκο κεραιών του Χορτιάτη, ευρισκόμενοι σε αγαστή συνεργασία με τους δημάρχους Χορτιάτη, Θέρμης και Πυλαίας, με τους οποίους έχουμε αναλάβει εδώ και χρόνια συντονισμένη δράση για τη διασπορά των κεραιών. Δράση που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και την προσφυγή στη Δικαιοσύνη, στην οποία επανειλημμένα έχω παρουσιαστεί με ουσιαστικά αποτελέσματα.

»Η απουσία μου από τη σύσκεψη που αναφέρατε, η οποία οφειλόταν σε λόγους ανωτέρας βίας, σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει διαφοροποίηση της στάσης μου απέναντι στο ζήτημα. Άλλωστε, οι άλλοι δήμαρχοι ήταν ενήμεροι ότι, παρά τη φυσική μου απουσία, η συμπαράσταση και συμπαράταξη του δήμου Πανοράματος στις όποιες αποφάσεις της σύσκεψης ήταν και είναι δεδομένη.

»Η δημοτική μας αρχή βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση για το θέμα του πάρκου κεραιών, φροντίζοντας να θέτει το ζήτημα στις κατά καιρούς επαφές που έχει με παράγοντες της κεντρικής εξουσίας, αλλά και να κρατά ενήμερους τους δημότες και τους κατοίκους του Πανοράματος για τις όποιες εξελίξεις.

»Σε συνεργασία με τους άλλους δημάρχους προετοιμάζουμε και τις επόμενες ενέργειές μας».


Σχολιάστε εδώ